Lara sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 18:25

Bugün İzmir Aliağa File Market mağazasına aylık alışveriş yapmaya gittim. Şubenin yeni açıldığını duydum ve evime 35 dakika uzaklıkta olmasına rağmen aylık alışveriş için gittim. Ariel sıvı deterjan aldım, fiyatı 319 TL. Eve geldiğimde eşyalarımı yerleştirmek için deterjanı poşetten çıkardığımda gördüğüm şey gerçekten şoka ve hayal kırıklığına uğrattı. Marketten alırken dikkat etmedim ki etmek zorunda değilim çünkü bu bildiğiniz insanı yanıltmak. Şişenin çeyreğinin boş olduğunu gördüm. Yani bir sıvı deterjan zaten 319 TL olmuş, üstüne üstlük şişenin çeyreği de boş. Gerçekten yazık. Evim yakın olsa gidip değiştireceğim fakat evim uzak. Ama artık gerçekten insanları hayal kırıklığına uğratmayın. Biz bunu para verip alıyoruz. Şişenin çeyreğini boş bırakmak nedir Allah aşkına, bu tarz oyunlar yapmayın. Bedava dağıtmıyorsunuz sonuçta. Keşke alırken kontrol etseydim, hep aldığım şey sonuçta. Bunun da bir numarası yapılacağı aklıma gelmediği için kontrol etme gereği duymadım. Artık insanlar ellerinde teraziyle mi gezsin, her şeyin içini mi açıp baksın? Bu nasıl iş?

22 Aralık 2024 14:32

Ariel Deterjan Hayal Kırıklığı: Leke Ve Koku Sorunu

07 Mayıs 2024 03:33

Etiket Fiyatı Yerine Kasada Fazla Ücret Alınması Ve Saygısız Tavır

17 Ekim 2025 18:10
etiket-fiyati-yerine-kasada-fazla-ucret-alinmasi-ve-saygisiz-tavir-2.jpg
Candan sonuçtan hiç memnun değil

Fairy Sıvı Deterjan Şişelerinde Eksik Ürün Ve Hile İddiası

Candan
17 Temmuz 2025 22:26
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
16 Şubat 2024 12:33