Argivit Sonrası Alerji-döküntü- Şişlik

Kübra
26 Eylül 2024 22:14

K***** 4 yaşından beri her kış ara ara kaç şişe kullandığımı hatırlamadığım vitamin. İki gün önce aldım, dün içirdim hem oğluma hem K*****. Bu sabah çocuklar acayip bir döküntüyle kalktı, kızımın gözü şiş kapanmış. O****** bütün vücudu döküntü içinde. Şok oldum. Doktorumuza danıştım, içtikleri tek ortak şey olan Argivit'in alerji yaptığını anladık çünkü ikisi de gece içti, sabah böyle uyandı. Bir alışveriş sitesinden iki ayrı şişe olarak aldım. Bu duruma anlam veremedim. Bir vitamin takviyesinin çocukları bu hale getirmesi inanılır gibi değil.

27 Eylül 2024 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

27 Eylül 2024 09:08

Tarafınıza detaylı bilgi sağlayabilmek adına arama yoluyla geri dönüş sağlamak istedik. Size ulaşamadığımız için görüşmeyi gerçekleştiremediğimizi bildirmek isteriz.

Bilge
16 Mart 2025 02:12

Burcu
03 Ekim 2024 13:48
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
08 Şubat 2025 21:21
"Aradılar, ilgilendiler, doğal içeriğini bozmamak için çok az katkı maddesi kullanıldığını bunun için de saklama koşullarının uygun olmaması nedeniyle böyle bir sorun olabileceğini söylediler, tekrar üründen gönderdiler çözüm için teşekkürler"

Özlem
17 Ekim 2024 22:28