Barış sonuçtan hiç memnun değil

Aprilia Sr Gt 200 Hararet Sorunu

Barış
20 Mart 2024 12:17

2023 Haziran ayında Ankara Ulusan Bayii'nden aldığım Aprilia SR GT 200 motorumda yaklaşık 5 aydır devam eden bir sorunu dile getirmek istiyorum. Motorum 9000 km'de olup, 5000 km'den itibaren sürekli hararet sorunuyla karşılaştım. Sözde servislere 3 kez götürdüm ve her seferinde sorunun çözüldüğü söylenip gönderildim; ancak hala aynı sorunla karşı karşıyayım. Yetkililerin ilgilenmesini bekliyorum.

20 Mart 2024 12:27 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, bizlere ulaşabilirsiniz. Aprilia Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 13:26

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Aprilia Müşteri Hizmetleri

Abbas
Abbas

Aynı sorun herkeste vardır. Çözümü yabancı forumlarda arayın derim.

Serhat
Serhat

Servisleri ve servis yönetimi çok kötü.

Aliosman
Aliosman

Aynı sorun bende de var. Şu an serviste neredeyse 2 ay oldu. Çok ağır ilerliyor. İnşallah sorun çözülür. Sizin 3 ncü kez aynı şikayetle servise gidildiyse hukuksal hakkını kullanma yolun açıldı. Hiç uğraşma direk Tüketici Mahkemesi. Senin lehine bir durum var şu an.

Aprilia SR GT 200'de Tekrarlayan Hararet Ve Kronik Motor Sorunu

19 Ağustos 2025 22:04
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Aprilia SR GT 200 Motorumun Servis Ve Parça Sorunları

Barış
04 Şubat 2025 14:45

Aprilia Sr Gt 200 Hararet Sorunu!

Muhammet
14 Eylül 2024 12:28