Elif sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPhone Rehberimi Sildi

06 Ocak 2024 07:51

Apple marka iPhone 13 cihaz kullanmaktayım. Bu cihazda benim hiçbir kişimi silmememe rağmen kendi kendine kişi listem silindi. Bu konuda destek almak için Apple müşteri hizmetlerini aradım. Onlarla işlem yaparken bile 3 kayıt kendiliğinden silindi. Yazılımsal bir hata olduğunu anlatmama rağmen bana 4-5 gün sonra mühendislik departmanından döndüklerini sorun gözükmediğini eski verilerinize döndük denildi ancak benim hala listemde ailem dahil birçok kişinin iletişim bilgisi yok. Her yazılımda LOG kaydı tutulur. LOG kaydına baktılar ya bana söylemediler ya da böyle bir olayı üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Apple da iPhone da yakıştıramadığım bir olay. Kaybolan verilerimin bu arada eş zamanlı yedekleme olması sebebiyle oradan da silindi yedekten dönük gene aynı yerde. Kaybolan verilerimin telefon rehberimin ki önemli numaralar mevcuttu bu datalara ne olduğunun mantıksa bir açıklaması ve verilerin getirilmesini istiyorum. Kronik rahatsızlığım var özel doktorlarımın cep numaralarına varana kadar yaklaşık 100 telefon numarası silinmiş.

Caner
Caner

Aynı durumdan benimde başıma geldi bir sonuca ulaşabildiniz

Elif

Merhaba asla bir sonuca ulaşamadım ve Apple de bu konuda bir destek sağlamadı ancak yazılım hatası vardı bundan eminin

Haluk
04 Kasım 2023 09:17
Apple Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunamıyor
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
05 Mayıs 2025 14:18
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Sedanur
26 Kasım 2023 12:08