Apareia Turizm Vize Başvuru Bilgisizliği!

22 Ekim 2023 16:27

Bursa Özlüce'de bulunan Apareia Turizm'den vize başvurum için destek almaya gittim. Eşimin Bulgaristan vatandaşı olduğunu bu durumda vize için ücret ödemeyeceğimi sadece onların hizmet bedeli olan 80 euro parayı ödeyeceğimi konuştuk. Pasaportumu teslim edip ilk etap için 50 euro ödememi yaptım. Randevu zamanım gelince evraklarımı götürdüğümde 30 euro ödeme yapacakken benden 90 euro daha ödeme talep ettiler. Mesajda konuşmalarımız olduğu halde o çalışanımız işten ayrıldı. Sizinle ne konuşuldu bilemeyiz denildi. Üstüne üstlük şirket sahibi ' Hizmetimiz bu şekilde bir çok danışanımız var sizin sorununuzla uğraşamayız ' şeklinde bir konuşma yaptı. Bende o zaman evrak teslimine kendim geleceğimi ekstra bir ödeme isterlerse ödemeyi ben yapacağımı söyledim ve tabii ki bir ödeme çıkmadı. Sonrasında bir özür dahi dilenmedi sadece ' iyi ki ödeme yapmamışsınız' dedi çalışanları. Peki ya gitmeseydim vermiş olacağım fazla para bana Apareia tarafından geri iade mi edilecekti? Üsluplarına bakılırsa hiç sanmıyorum. Sonrasında da öğrendiğim üzere AB vatandaşı eşleri bir çok evraktan banka hesap dökümünden ve sağlık sigortasından da muafmış. Hatta çoğu ülke için randevu almadan evraklarıyla konsolosluğa gidip başvuru yapabiliyorlarmış. Bu bilgileri, işin doğrusunu sizden öğrenmeyeceksem neden bir vize şirketinden destek alıyorum? İşiniz bu değil mi? Bilmiyorsanız araştırıp öğrenmek zor mu? Beni yönlendirmesi gereken sizken ben size doğrusunu söyleyince de benimle almanız gereken paradan fazla para almak için kavga ediyorsunuz. Randevu beklemek için boşa giden zamanıma mı üzüleyim, gerekmezken boşu boşuna 1 yıllık sağlık sigortası yapmama mı? Saygısız bir ticarethane bu firma.

Bahadır
23 Temmuz 2024 14:49

Vista Turizm Neden Hizmet Aldık

01 Aralık 2023 14:20

Vizecim.com Bursa Elit Ofis İlgisizliği

04 Şubat 2025 00:47
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Abpasaportu.com Ödediğim Ücret Karşısında Hizmet Alamam Ve Paramın İadesinin Olmaması

29 Ocak 2024 20:29