Özden sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 18:42

5. Ayda aodes 650 aldım 250 km yol yaptım Cat sesi geliyordu servise götürdüm Enkal motor a motoru Denizli ye gönderdiler 2ay gelmedi geldikten sonra 150 km deneme yapmalarına rağmen arıza devam ediyordu Sonrası da Antalya ya distribütör Firmaya gitti burada da bakıyoruz dediler uzun süre oyaladılar çözüm olmadı yenisi ile değişim istedim kabul etmediler Bende Avukata verdim ve hukuk davası başladı.

Arabuluculuk tebligatı ellerine ulaşınca bir anda motoru arıza sı giderildi Enkal motora bırakılmış ben motora bakmadım her yeri ellenmiş 256 km de verdiğim motor 450 km yi bulmuş sanırım Enkal motor bayiğilini sonlandırmış davanın 2 yıl süreceğini söylüyorlar davalı taraf böyle diyor yani ben yanıltıldım mı acaba mobilette firması neden malına sahip çıkmıyor sonuna kadar hakkımı arayacağım.

22 Kasım 2024 19:41

15 gün önce beni Mobilette Aodes distribütörü yetkilisi beni aradı aodes 650 Atv motor ile yaşadığım sıkıntıyı öğrendiklerini ve benim mağdur olduğumu bunu telafi etmek istediklerini söyledi özür dilediklerini ifade etti kabul ederseniz size cüzi bir fark ile aodes 1000 Atv motor verelim dediler ve bende bunu kabul ettim sonrasında bu yine gerçekleşmedi çeşitli bahaneler ile oyalanıyorum sanırım tek çare mahkeme yoluyla devam etmek olacak

05 Aralık 2024 17:23

Mobileeltte Aodes yetkilileri önce beni arayıp sonra neden verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz! Bu mudur sizin kurumsallığınız hiç yakışmadı size bir de beni oyaladınız yine pazartesi günü davayı açacağım bilginiz olsun

Mahmut

Bir de satış yaparken elden para alıyorlar ya da şahsi hesablarını bugün hepsini belgeli olarak mahkemeye başvuruda bulundum sonuna kadar bu işin ardına gideceğim 3 adet aracım mevcut 3 dede problem var marka aodes binilecek bir Atv ya da utv değildir

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 12:03
Yetkili Serviste Yapılan İşlemler Sonrası Garanti Dışı Kalan Motorun Durumu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Özgür Motor Denizli Şikayet

31 Ocak 2024 08:52