Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi MR Çekim Odası Taşeron Personel

21 Ekim 2023 18:58

Yaklaşık 20 gündür MR randevusu için bekletildikten sonra bugün 21.10.2023 saat 11:20'de olan MR randevusuna Manavgat ilçesinden ancak saat 11:22'de MR çekilen odanın kapısından içeri evraklarımızı vermek üzere girebildik. Bayan ismimizle çağıracağımızı söyledi. Biz de beklemeye başladık ancak saat 12:25 olmasına rağmen sıra bize gelmedi. Randevusu saat 11:50'de olduğunu öğrendiğimiz başka bir hastayı kabul ettikleri sırada MR odası kapısından içeride oturan görevli bayana, bizden sonra randevusu olan ve bizden sonra gelen diğer hastaları kabul ettiklerini ve bizi neden beklettiklerini sorduğumda bayan geç kaldığımızı ve bu yüzden beklememiz gerektiğini söyledi ve geçin. Oturun, sıranız gelince isminiz okunur diye cevap verdi. Ben bayana bu şekilde bekletmeye hakkının olmadığını ve en azından ne zaman kabul edileceğimizi sorduğumda bekleyeceksiniz diye cevap verdi. Bu şekilde konuşamayacağını ve bunu yapmaya hakkı olmadığını söyledim. Bayan evraklarımızı uzatarak, istemiyorsanız alın evraklarınızı gidin diye birkaç defa kaba ve ısrarcı bir şekilde cevap verdi. Kendisine şikayetçi olacağımı, ismini sorduğumda ismini söylemeyeceğini ve istediğinize şikayet edin diyerek cevap verdi. Acil kısmına geçip durumu anlattığım diğer hastane personelleri, yardımcı olmak için beni doktor odasına kadar götürdüler. Doktor olduğunu sandığım bir bey, uzman hekimin orada olmadığını, olsa dahi bir şey yapamayacağını, şikayetçi olmamın bir faydası olmayacağını söyledi. Sonrasında durumumu gören bir güvenlik görevlisi, bayanı ikna etmek adına konuşmaya MR odasına girdi, ancak o da bayanı ikna edemedi. Sonrasında bayanın odasına özür dilemek ve işlemi yapması için rica etmeye girdim, ancak bayan konumundan ve yaptığından o kadar emindi ki boşuna uğraşma, işleminizi yapmıyorum, kağıtlarınızı da alın, sonraki aya alabilirseniz bir daha randevu alın gelin dedi. Ben hiç mi merhametin, vicdanın yok dediğimde ise kendisinin vicdanının çok rahat olduğunu, kağıtları alıp çıkmamı istedi ve çaresizce oradan işlemimizi yaptıramadan çıkmak zorunda bırakıldık. Bu hastaneye sağlığıyla ilgili gelmek zorunda kalan ve 61 yaşında kanser ameliyatı olmuş ve hastalık tekrarlamasın diye her defasında Manavgat ilçesinden Antalya'ya 85 km randevumuza yetişmek için ne şartlarda gelmek zorunda olduğumuz gerçeğini hatırlatmak ve personeliniz ya da taşeron personelinizin yapmış olduğu saygısızlık ve kaba davranış ve aşağılayıcı sözleri için kendisinden şikayetçiyim ve bu bayanın cezalandırılmasını talep ediyorum.

Canan
Canan

Geçmiş olsun öncelikle Antalya araştırma Hastanesi özel bir hastane mi yoksa devlete mi ait?

28 Eylül 2023 12:41

17 Eylül 2024 10:53

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20