Anne Bebek (annebebe.com.tr) Mağazası Müşteriyi Oyalayıp Ürünü Teslim Etmiyor

10 Şubat 2024 13:51

20 Ocak cumartesi teslim edilmesi gereken uyku seti defolu yenisini sipariş ettik pazartesi elinizde olur dendi. Ardından her gün yarın kesin gelecek dendi. Sonra defalarca aramamızın ardından yeniden dikilip gönderilecek dendi. Sonra istediğiniz bugün dikiliyor dendi. Aldığımızla ve içeriğiyle alakası olmayan toplama bir uyku seti getirildi. Yanlışlık olmuş hemen tekrar fotoğraf gönderip istiyoruz dendi. Sonra tekrar tekrar aradık ve bu ürünün kumaşı yokmuş elimizde olanlardan farklı kumaş seçer misiniz dediler ona da tamam dedik ve seçtik. Dikiliyor dendi, dikildi istediğinizi birebir aynısı bugün bırakacağız dendi ve yine bırakmadılar ertesi gün aradığımızda kumaş kalmamış ellerinde dendi bugün 10 Şubat ve hala uyku seti ortada yok. 2 dakikaya dönüyorum deyip dönmüyor ve geçen sürede siz tekrar aradığınızda oyalayacak bahane buluyorlar.

Sürekli farklı farklı yalan dinlemek istiyorsanız, her gün evde bugün gelecek diye bekleyebilirseniz alışveriş yapın. Yoksa paranıza ve zamanınıza en çok da sinirlerinize yazık. Mağaza çalışanı bile sattığıma pişman oldum dedi bu kadar ürünün arkasında duran bir firma.

Bebek Odası Siparişi Sürekli Ertelendi, Mağdur Edildik

Siparişlerim Geç Ve Eksik Teslim Edildi, Ürünler Hasarlı Geldi
siparislerim-gec-ve-eksik-teslim-edildi-urunler-hasarli-geldi-1.jpg
Tuncay sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2025 10:37
"E**** beye hızlı çözümünden dolayı teşekkür ederiz."
Sipariş Sonrası Eksik Ve Hatalı Ürün Teslimatı, İletişim Sorunları
Sipariş Sonrası Eksik Ve Hatalı Ürün Teslimatı, İletişim Sorunları
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 01:16