Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Anker Q30 Kendiliğinden Mod Değiştiriyor

Anker Q30 Kendiliğinden Mod Değiştiriyor
19 Ekim 2023 19:36

Amazon üzerinden anker q30 almıştım fakat ürün sürekli kendi kendine mod değiştirdiğinden ürünü değişime verdim. Bana geri aynı ürün geldi ardından ürünü tam anlamıyla iade ettim. 1 ayın ardından yeni bir anker q30 sipariş ettim. Bugün elime gelen ürünü açıp kullanmaya başladığım anda aynı sıkıntının bu üründede olduğunu anladım. Ayrıca gelen ürünün kutusunun açıldığı belliydi ilk gelen ürün gibi dış jelatini bile yoktu. İşin özü bir kulaklık satın almak bu kadar sancılı olmamalı gerektiğini düşünüyorum. Q10 kullanan birisi olarak hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca ürünün fiyatı arttığından dolayı, iade ettiğimde tekrardan alamıyorum bile

profile profile profile

Yorumlar (8)

Ozan
Ozan

Bu q30 lar em e karşı hassas sanırım. Aynı sorun q35 te var mı bilmiyorum ama NFC nin telini kesmeyi deneyebilirsiniz. Ya da folyodan bir parça kesin sağ tarafın içine koyun. İse yararsa buraya yazın da biz de aynisini yapalım :d

Bünyamin
Bünyamin

Kulaklıkla alakalı değil sanırım çünkü burda bir köprü var o köprünün üstünden geçtiğimde dediğiniz oluyor

Yesu
Yesu

Ben başta uzun sure şarkı dinlemekten ötürü güvenlik amacıyla böyle bir özellik olduğunu düşünmüştüm. Kulaklığı değiştirtmeli miyim sizce?

Furkan

Vallahi benim elime gecen kulaklıklar çok sıkıntılıydı aldığım gibi iade etmiştim. Yani sıkıntı yok böyle kullanırım diyorsan sen bilirsin ama hiç yoktan bir deişime yollamayı deneyebilirsin (bana aynı ürünü geri yolladılar aklında bulunsun)

Beratcan

Peki kulaklığı ne yaptın geri iade ettinmi

Evet

Beratcan

Bende 5gün önce sipariş etmiştim 3 gündür elimde amozondan sipariş etmiştim jelatinsiz gelmişti şüphelendim ama internetten bakmıştım bazen öyle gönderiliyorlar bende de dışarı çıktım kendiliğinden mod değiştirdi 2 kere evde de değiştirdi kendiliğinden kulaklık mı bozuk yoksa dokunmatik olduğunda dolayı rüzgârda kendiliğinden mod değiştiriyor

Furkan

Rüzgardan falan değil ya. Evde her şeyi denedim. Bayağı ayıplı ürün yolluyorlar millete

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2025 12:34
Anker Kulaklık Pedlerinde Açılma Ve Yedek Parça Talebi
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2025 21:14
Anıl sonuçtan hiç memnun değil