Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği   Endodonti Bölümünden Randevu Alamıyorum

03 Kasım 2023 15:28

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti bölümünden online randevu alınamıyor. Geçen hafta içi hastaneye giderek Endodonti bölümünden randevu almak istedim. Alamadım. Çünkü randevu sadece cuma günleri bizzat hastaneye giderek veya online olarak saat 14:30 itibariyle alınabiliyor dediler.

Bugün yani günlerden cuma ve saat tam 14:30 'dan beri bilgisayar başında online randevu almaya çalışıyorum. Randevu takvimi açılmıyor. Boş randevu saati yok mesajı çıkıyor. Acaba sistemde bozukluk mu var diye diğer bölümlerden randevu almayı denedim. Diğer bölümlerde randevu takvimi ve saati açılıyor.

Endodonti bölümünden normal randevu alamadığım için mesai saati dışı öğretim üyesi ücretli randevu linkini tıkladım. Buradan da hiçbir şekilde randevu alınamıyor. Bu defa Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini telefonla aradım. Telefona hiç ulaşılamıyor.

Ankara Üniversitesi telefonunu arayıp Diş Hekimliği Fakültesine bağlar mısınız? Diye sordum. Buradan bağlayamıyoruz dediler. Şimdi Ankara Üniversitesi Diş hekimliği fakültesinden kanal tedavisi için randevu alamadım. Kendilerine sormak istiyorum. Hastane içinde Endodonti bölümü var, niçin randevu alamıyorum?

01 Eylül 2023 15:09

14 Temmuz 2023 17:09
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği'nde Randevu Alamama Ve İlgisizlik Sorunu

15 Kasım 2024 15:14