İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Şikayet

10 Ağustos 2024 11:58

9 yaşındaki oğlumu apandisit şüphesiyle getirdim. Oğluma bağırsak düğümlenmesi diye yanlış teşhisle yatış verdiler. Takip amaçlı sözde ama ortada asistandan başka kimse yoktu, gece o da yoktu. Hemşireler soruna cevap vermiyor, temizlik sıfır. Kusmuklu çarşaf 2 saat sonra alındı. 3 ultrasondan sonra apandisit dediler, şans eseri. Ameliyata alacağız dediler. Biz çıkış isteyip başka hastaneye gittik. Ameliyatımızı ancak çıkış isteyince görebildik. Uzman doktorları ameliyata siz girecekseniz olsun dedik. Bu kadar yanlış müdahaleden sonra bile tamam ben gireceğim merak etmeyin diyemedi uzman. Devletimin doktorlarına bu kadar güvenememek çok üzdü beni. Öğrencilerin işi kendi başlarına, başında uzman falan olmadan, yanlış yapa yapa doğruyu öğrenmeye çalıştığı lüks bir hastane. Çok yazık. İ**** H**** A****, A*** H******, K***** Ş****, M***** Y*******'dan yanlış teşhis, ilgisizlik, anlayışsızlık, hasta ile kuramadıkları empati ve bize yaşattıkları endişe ve korkudan, çocuğuma yaşattıkları travmadan, işimizi zorlaştırmalarından dolayı şikayetçiyim.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Tam Bir Fiyasko

17 Mayıs 2024 13:54
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 00:58
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İletişim Sorunu Ve İhmal Edilen Hizmetler

26 Şubat 2025 08:12