Ankara Etlik Şehir Hastanesi Tam Bir Fiyasko

17 Mayıs 2024 13:54

Ankara'da okuyan oğlumun aniden rahatsızlanması sonucu öğretmenleri tarafından bu hastaneye getirilmiş ve acil ameliyat (apandisit) teşhisi konulmuş. Acil şekilde ameliyat edilmesi gereken hastamız bekletilerek sabah ameliyat edileceği söyleniyor. Şu an saat 14.00 ve hala ameliyata alınmamış. Anne olarak bulabildiğim ilk uçakla oğluma yetiştim ancak beni ameliyathane refakatçisi olarak kabul etmediler. 'Çocuğunuz büyük' cevabını alıyorum. Herkesin annesi yanında iken beni almıyorlar ve ameliyatın yapıldığına dair bir bilgi de yok. Eğer benim çocuğum büyük olsaydı, çocuk ameliyathanesinde olmazdı. Hastane, anlaşılmaz bir büyüklükte ve düzen kuralı tamamen çalışanların menfaatine göre ayarlanmış. Biz hasta hakları için çabalayıp oradan oraya koşturuyoruz. Tabelalar açıklayıcı değil, alakasız bölümler peşi sıra yerleştirilmiş, aralarına elektrik odası ve kum havuzu koymuşlar. Sanki alışverişe gelmişiz gibi canımızın derdindeyiz. Her şey göz boyamak için yapılmış. İlgisiz hemşireler, bilgisini paylaşmayan kibirli danışmanlar... Devlette çalışıp kendini bir şey zannedenler için konforlu bir hastane. Doktora ulaşabilene aşk olsun zaten... Uzun lafın kısası, biz yanlışlıkla düştük buraya, Allah sizleri düşürmesin.

Dilber sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi KBB Ameliyatı İçin Dönüş Yapılmıyor

25 Mayıs 2024 00:40
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Şikayet

10 Ağustos 2024 11:58