Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorları Ve Hemşireleri

09 Haziran 2023 23:05

Etlik Şehir Hastanesi kadın doğumda yatmakta olan kızımı normal doğum yaptırıp daha sonra 6 saat ameliyat masasında sürekli dikip söken doktor hemşire kim varsa hepsinden şikayetçiyim. Ayrıca bir gün yatıp ikinci günü hiçbir bilgi vermeden nasıl pansuman yapılacağını anlatmadan bizi taburcu eden doktor ve hemşirelerden de şikayetçiyim. Eve çıkıp 3 gün sonra kızım kalkıp yürüyeceği yerde yürüyemedi, kalkamadı. Başka bir doktora götürüp, onların mahvettiği dikişleri Akyurt Kadın Doğum'da bir dikişle ayağa kaldırdı. Daha sonra aynı yattığımız kadın doğuma tekrar yatış yapıldı. Burada tedavisine tekrar başlandı, ama 8B'deki birkaç hemşirenin kötü davranmasından şikayetçiyim. Kızımın şu an psikolojisi o kadar bozuk ki sürekli ağlıyor, hastanede yaşadıkları aklına geliyor. Bu hastane başlı başına kötü bir hastane. Biz yaptık, çok pişman olduk. Kadın doğumun bütün doktorları demiyorum, birkaç doktor ve hemşireleri çok kötü. Biz ettik, çok pişman olduk.

Neslihan
Neslihan

Benim de başıma aynısı geldi perişan ettiler 3gum önce

Fatma
Fatma

Hangi doktor acaba isim verebilir misiniz bir yakınım ameliyat olacak iyi bir doktor arıyoruz yardımcı olur musunuz

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölüm

31 Mart 2024 18:47
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 4A Kadın Doğum Bölümü

20 Temmuz 2023 09:58