Betül sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Servisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Servisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim!
18 Ağustos 2024 15:11

17.08.24 tarihinde 20 aylık bebeğimi sokak köpeği ısırdığı için kuduz aşısı yapılması gerektiğinden Etlik Şehir Hastanesi acil servisine başvurduk. Kontrollerden sonra aşıyı yaptılar. Daha sonra, eğer ateşi çıkarsa ya da herhangi bir komplikasyon olursa mutlaka hastaneye tekrar başvurmamız gerektiğini söylediler. 18.08.24 tarihinde saat 12 sularında tekrar aynı hastaneye acil servise ateş şikayetiyle başvurduk. Triaj 3 odasında o saatlerde görev alan, önce doktor sandığım hemşire olduğunu sonradan öğrendiğim iki kişinin kendini beğenmiş üsluplarına maruz kaldık. Odaya girer girmez azarlanmaya başladık. 20 aylık bebek laf anlamaz, dur sus bilmez. Çocuğumuz durmadığı için azar yedik. Daha sonra bebeğim kendisine müdahale edilince rahatsız olup tükürdü. Hemşirelerden biri aşırı tepkiler verdi ve bağırmaya başladı. 'Napıyorsun sen? ' gibi şeyler söyledi. El kadar bebeğe. Sonrasında biz odadan çıkarken arkamızdan 'terbiyesiz' dediğini duyunca şikayet etmek için ismini sordum ve ikisi birden bana bağırmaya başladı. 'Sen kimsin, ne hakla ismimi soruyorsun, söylemiyoruz' diye bağırarak güvenliği çağırdılar ve beni uzaklaştırdılar. Ancak ben gerekli her yere başvurup o saatlerde triaj 3 odasındaki bana ismini vermeyen o iki hemşirenin gerektiği şekilde uyarılması için elimden geleni yapacağım.

Dilber sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi KBB Ameliyatı İçin Dönüş Yapılmıyor

25 Mayıs 2024 00:40
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Etlik Şehir Hastanesi'nde Yaşanan Talihsiz Hasta Deneyimi

18 Şubat 2024 05:26
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil

02 Kasım 2023 11:37
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Serviste Uzun Bekleme Ve Sonuç Bilgisi Verilmemesi

23 Ağustos 2025 23:50