ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Osmanlı Aile Yaşam Merkezi Kafalarına Göre Kural Koyması!

08 Nisan 2024 21:21

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi'nde ki plansızlık ve çalışanların tavrı (özellikle güvenlikler).
Bir süredir Osmanlı Aile Yaşama Merkezi'ne spor yapmaya gidiyorum ramazan boyunca akşam saat 23:00'e kadar açığız demişlerdi ve asansörlerde falan asılıydı 06:04.2024 tarihinde habersiz bir şekilde bu saati 17:00'ye çektiler ve o gün telefonla konuştuğumda 09.04.2024 tarihine kadar bu şekilde olacağını söylediler ama bugün 08.04.2024 tarihinde sabahtan spora geldiğimde kapalı olduğunu kapıda ki güvenlik görevlisi uygun olmayan bir üslupla dile getirdi. Nitekim bana söylenen ramazan boyunca 23'e kadar açık oldukları sonrasında 17'ye kadar açık olacaklarını bayrama kadar ve bugün gittiğimde açık olamadığını öğrenmem ters bir üslupla bunun derhal düzeltilmesini ve vatandaşların böyle bir şey yaşamaması için daha planlı olunmasını talep ediyorum.

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Milli Kütüphane Metrosu Park Et Devam Et Yeri Aracımı Alıkoydu

07 Nisan 2024 03:23

19 Ağustos 2024 11:30