ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi 153 Başkent Destek Hattı Dönüş Ve Çözüm Yapmaması

19 Ağustos 2024 17:013.252

153 Başkent Talep ve Destek Merkezi'ne 3 Mayıs 2024 tarihinde 8862477 numaralı başvurumda asansörün evime çok yakın olduğu için evimin içinin gözüktüğünü belirttim. Asansörün cam kısmının kaplama, puslu cam vb. şeylerle kaplanması talebinde bulundum. Fakat dönüş olarak bana asansörün tamir edilmiş, çalışır şekilde teslim edildiği şeklinde dalga geçer gibi bir cevap verildi. 14 Mayıs 2024 tarihinde tekrar arayarak 8908159 numaralı başvuruyu yaptım. Konu ile alakalı sonrasında tekrar tekrar aradım, sordum fakat bugün itibariyle, 19 Ağustos 2024 tarihi itibariyle, herhangi bir dönüş yapılmadı. Olumlu, olumsuz veya yapılacak diyerek hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Acil Mağdurum Acil

Abonman kartı dol olmasına rağmen çalışmıyor. EGO Cepte ile kontrol ettiğimde 17.07.2024 tarihine kadar abonman yükleyem...

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Acil Mağdurum Acil

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenikent'te Kaldırım Ve Asfalt Sorunu: Çözüm Bekliyoruz!

24 Mayıs 2024 19:521.602

Yenikent Fevzi Çakmak Mahallesi 6. Cadde No: 7'de bulunan binamızın kaldırım ve asfalt için Büyükşehir Belediyesine yapm...

1 Destek

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Sinyalizasyon Ve Altyapı Şube Müdürlüğü'nü Göreve Davet Ediyorum!

11 Temmuz 2024 20:291.881

Ankara büyükşehir Belediyesi'ne bulunduğumuz bölgedeki yollara hız tümseği yapılması için 17.03.2024 09:41 ve 8697574 sa...

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kaldırım Seviye Ayarlanması Talebiyle İlgili Hiçbir Geri Dönüş Alamıyorum

Kaldırım seviye ayarlanması ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezine 7 Temmuz 2023, 11 Ağustos 2023 ve 19...

Tümünü Gör
Bir Belediye Klasiği: Kazı Çalışmasından Sonra Yol O Halde Kalmış!

Bir BelediyeKlasiği: Kazı Çalışmasından Sonra Yol O Halde Kalmış!

Ege
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Batıkent Işıklandırma

Ankara BüyükşehirBelediyesi Ankara Batıkent Işıklandırma

Nisa
Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıkent Aydınlatma Çalışması

Ankara BüyükşehirBelediyesi Batıkent Aydınlatma Çalışması

Zeren
Beytepe Kampüsü Köpek Sorunu!

Beytepe KampüsüKöpek Sorunu!

Erhan
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yol Yapmıyor!

Ankara BüyükşehirBelediyesi Yol Yapmıyor!

Feyyaz
Ankara Üst Geçit Asansör Problemi