ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Haksız Abonman Kullanımı Ve Şoförlerin Müdahalesizliği

12 Ağustos 2024 10:51

443 numaralı hatta her gün gidip gelirken biniyorum. Ben 21 TL tam bilet basarken, 50-55 yaşında insanlar abonman basıyor ve şoförleriniz bir gün kimlik sormadı. Korkuyorlar, ses çıkarmıyorlar. Ben ve benim gibi insanlar burada mağdur duruma düşüyoruz. Kaç defa 153'e telefon ettik, her defasında tamam ilgileneceğiz diyorlar ama halen bir şey yok. Kocaman teyze birkaç yıl sonra serbest kart sahibi olacak, abonman basıyor her sabah ve yüzümüze bakarak geçip oturuyor yerine. Bunun gibi kaç tane örnek var, saymakla bitmez. Şoförlerinize sorduk, gittik, 1-2 kişi bize savunması şu oldu: Tehdit ediyorlar, kavga ediyorlar, vermiyorlar kartları, bağırıyorlar vs. Madem böyle bir durum var, bir polis arabasının yanına çekersiniz, polis zoruyla aldırırsınız. Bu insanlara bu kadar esnek davranırsanız, böyle yapmaya devam edecekler.

Sevval sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 17:53
Abonman Yenileme Sorunu Ve Gereksiz Kart Ücreti

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Otobüs Şoförü 65 Yaşındaki Anneme Hakaret Etmiştir.

13 Mart 2024 22:34

11 Haziran 2024 07:41

30 Kasım 2023 20:05
ABB Dikimevi Gişe Çalışanı
ABB Dikimevi Gişe Çalışanı
Umay sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 22:43

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kategorileri