Osman sonucu yetersiz buldu

Animum Vitamin Animum Hapı Sahtedir

27 Ekim 2023 16:17

Selam buradan yetkililere sesleniyorum bu ürünü kim yaptıysa insan sağlığına zararlı bir ürün sahte yapmıştınız hiç mi Allah korkunuz yok nasıl piyasaya sürüyorsunuz siz bu firmayı şikayet edeceğim. Emin olun kafamı uyuşturdu resmen sizi küfür az bile ve bu animum hapı Facebook'ta satıyorlar

27 Ekim 2023 16:17

Bir adet içtim kafam donuyor şu an hap olarak çıktı mavi Facebook'ta satış yapılıyor bunu önüne geçin sizin olmayabilir belki bu ürün içine başka bir hap konuluyor sanırım sizin jeli bir ürün sanırım bunu sonradan öğrendim sayfanıza girdim öyle öğrendim dışarıda sahteciler var efendim insan sağlığınla oynuyorlar Allah korkusu yok bunlarda sizin firmanızda lekeleniyor önlem alın efendim

Ek
Osman
Osman
02 Kasım 2023 16:54

Bu satan kişiler kimse yakalansın Facebook'ta bakılsın insanların sağlığınla oynamasınlar sizden rica ediyorum  bir haptır bu içinden çıkan mavi bir haptır jel olarak değildir saygılar 🙏

Emine
Emine

Sanırım aynı siteden almışız sizinle bana da üzerinde 30 adet yazmasına rağmen içinden 15 tane çıkan jel değil hap şeklinde bunun aynısı geldi. Ben üç gündür kullanıyordum kullanmayı bırakacağım sanırım bir yan etkisi var mı pek anlayamadım da ama orijinali böyle değilmiş siz kullanıyor musunuz size etkisi ne oldu acaba?

23 Ekim 2023 17:18
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 14:28

30 Ekim 2023 14:40