Anıl Şen Sağlık Hizmetleri Yara Tedavisinde Mağduriyet

10 Nisan 2024 03:47

Anıl şen sağlık yara tedavisi hakkında: şikayet var babamın diyabetik ayak yarası vardı. Instagram'da gördüm ve hemen randevu aldım. Muayene ücreti olarak 3.000 TL ödedik. Anjiyo tarzı bir işlemle tıkalı damarları açabileceğini ve bu işlemin de 250.000 ile 300.000 TL arasında tuttuğunu söyledi. Maddi açıdan bizi zorlasa da yaptırmayı düşünüyorduk.

Bir hafta düşünmek istedik. Bu süre zarfında babamın ayağından doppler ultrasonografi çekildi. Asistanına mesaj attım. 'rica etsem doppler sonucunu doktor bey yorumlayabilir mi? ' dedim ve doppler sonucunu WhatsApp üzerinden gönderdim. Aldığımız cevap: 'ameliyata karar verirseniz o zaman konuşuruz' oldu.

O an ailecek vazgeçtik. Her şeyden önce, insanların sağlıkları üzerine kurulan ticari zihniyetten önce, meslek etiği hakkında eğitim almalarını kendilerine tavsiye ederim. Not: babam şimdi iyi ve bu konuda popüler olmayan ancak işinin ehli ve meslek etiğine daha fazla hakim olan kuruluşlar da var.

Yorumlar (7)

Nazlı
Nazlı

Bizim de şu an öyle bir durumumuz var babamın ayağı çok kötü durumda ve gitmeyi düşünüyoruz Siz hangi şehirde hangi doktora gittiniz Acaba bize de söyler misiniz çünkü parayı ancak denkleştirdik boşa bir tedaviye gitmesin

Direksiyon
Direksiyon

Nereden buldunuz Dr. İsmi ya da hangi klinik

Hasan
Hasan

Merhaba benzer durumumuz var doktor ve hastane bilgisi rica etsem paylaşır mısınız

Elif
Elif

Böyle acil bir tedavi nerede var

Murat
Murat

Fedime hanım merhaba babamında ayağı çok kötü nerede tedavi olabiliriz yardımcı olabilir misiniz teşekkürler bizden de para istedi bana güven vermedi o yüzden istemedim

Anıl Şen Sağlık Hizmetleri Yara Tedavisinde Mağduriyet
Samet
Samet

Nereden buldunuz? Babamın ayağı kötü durumda. Yardımcı olur musunuz?

Sonay
Sonay

Nereyi buldunuz acaba çok acil lazım bize yer arıyoruz

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Anıl Şen Sağlık Hizmetleri İlgisizliği!

25 Aralık 2023 14:35

Prof. Dr. Ünal Aydın Sadece Para Alıyorlar

27 Ocak 2025 13:37
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Diyabet Vakfı Şikayet

11 Ocak 2024 15:55