Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Anatolia Güzellik Merkezi Mağduriyeti! Paramız Çöp Oldu

15 Mayıs 2024 18:50

Eskişehir Anatolia Güzellik Merkezi (Hamamyolu) şubesine 2018 yılında lazer için o zamanın parasıyla 500-1000 TL arasında, iki kız kardeş olarak tüm vücut üç bölge lazer paketi için ödeme yaptık. Ancak araya giren pandemi nedeniyle korkup gidemedik. 2023 yılının sonunda hizmetten tekrar yararlanmak istedik. Bize uzun vade olduğunu, ancak yine de mağdur edilmeyeceğimizi söyleyerek ben ve kardeşim tekrar seans aldık. Ben iki defa, kardeşim ise bir defa seans aldı. Tekrar randevu almak istediğimizde, Hamamyolu'nun bize uzak olduğunu belirterek doktorlara gitmek istediğimizi ifade ettik. İlk isteğimiz onaylandı ve bir kez doktorlarda lazer uygulaması yapıldı. Sonrasında kardeşim için de aynı talepte bulunduğumda, Hamamyolu'nda bilgi aldıklarını, bize yanlışlık yapıldığını ve tekrar edemeyeceğimizi, dosyamızın kapatıldığını söylediler. Muhasebe birimi olarak bilgilendirme yaptıklarını belirttiler. Yanlışlık olmadığını, mağdur edilmeyeceğimizi söylediklerini ifade etmeme rağmen, muhasebe görevlisi dosyamızın kapatıldığını ve iki yıl geçerlilik süresi olduğunu, paramızın yanacağını belirtti. İki kişi olarak mağdur olduk. Bu tarz salonlardan hizmet alırken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyoruz. Not alıp tekrar dönüş yapacaklarını söyledikleri halde geri dönmediler. İki kişi olarak mağdur olduk, paramız boşa gitti. Güzellik merkezlerinin daha sık denetlenmesini ve insanların mağdur olmamasını talep ediyoruz. Artık kolay yoldan para kazanmamaları gerektiğini düşünüyoruz.

Seanslarımın İptali: Bilgilendirilmeden Mağdur Edildim

17 Ekim 2024 23:15