Türker sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin Ödeme Gecikmesi Mağduriyeti

Sigorta Şirketinin Ödeme Gecikmesi Mağduriyeti
21 Ekim 2024 11:54

Aracımla trafik kazası yaptım ve karşı taraf %100 kusurlu bulundu. Aracımı karşı tarafın sigorta şirketinden (Anadolu Sigorta) onarılması için servise götürdüm ve aracımı tamir ettirdim. 38.175,00 TL tutarındaki fatura tutarının tamamını kendi hesabımdan ödedim. Anadolu Sigorta Şirketi tarafından tarafıma ödenmesi gereken aracıma ait masraf Anadolu Sigorta şirketi tarafından 8 iş günü geçmesine rağmen halen hesabıma yatırılmamıştır. Konu ile ilgili Anadolu Sigortanın Müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçip mağduriyetimi anlattığımda ise klişeleşmiş cümlelerle geçiştirilmekle beraber tarafıma yazılı olarak verilen cevaplar da yine tatmin edici cevaplarlar değildir. Anadolu Sigorta pişmanlıktır. Bu şekilde kurumsal bir şirketin insanları mağdur etmesi ne derece doğru?

21 Ekim 2024 16:16 (Şikayetten 4 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5416212 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

21 Ekim 2024 16:53
sigorta-sirketinin-odeme-gecikmesi-magduriyeti-2.jpg

Konu ile ilgili sürekli olarak bildirim oluşturulduğu yönünde tarafıma bilgilendirme yapılmakta ancak somut olarak herhangi bir şey yapılmamaktadır. Ayrıca 8 iş günü içerisinde ödenmesi gereken bahse konu tutar tarafıma henüz ödenmediğinden maddi olarak kayba da uğramış durumdayım. Bu nedenle tarafıma ödenecek olan tutara gecikme faizinin de hesaplanarak ödenmesi gerektiği kanaatindeyim.

22 Ekim 2024 13:56

Anadolu Sigorta tarafıma ödemesi gereken hasar ödemesini (38.175,00 TL'lik) ödemesi gereken tarihte ödemeyerek süreyi uzatmış ve bu konuda beni mağdur etmiştir. Bu sebeple tarafıma gecikme faizi ödenmesi gerekmektedir. Müşteri temsilcisi beni telefonla arayıp kendilerini haklı çıkarabilmek adına söz konusu gecikmiş olan sürenin dikkate alınacak bir süre olmadığını da söyleme cüretinde bulunmuştur. Oysaki Trafik sigortası hasar bedeli ödeme süresi 8 iş günüdür. 8 iş günü aşan her gün müşteri mağduriyetine ve zararına sebep olmaktadır. Buradan Anadolu sigortaya sigorta, kasko vs. Yaptırmak isteyen herkese bir kez daha düşünmelerini, mümkünse başka sigorta şirketleri ile çalışmalarının mağdur olmamaları açısından doğru olacağını düşünüyorum.

23 Ekim 2024 11:33

Söz konusu başvurunuza dair 5416212 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

23 Ekim 2024 11:47

Siz insanla resmen dalga geçiyorsunuz. Vermiş olduğunuz cevap benim sormuş olduğum sorunun cevabı değil. Sırf müşterinin istek ve şikayetleri ile ilgileniyormuş gibi göstermek için laf olsun diye "bilgilendirme yapılmıştır" şeklinde şikayete cevap yazıyorsunuz. Güya maksat şikayetin yanıtsız kalmadığını, müşteri ile ilgilenildiğini göstermek. Buradan tekrar yazıyorum Anadolu Sigorta pişmanlıktır. Hiç kimsenin benim gibi mağdur olmasını istemem.

Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:12

29 Ocak 2025 11:38
Ahmet sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 12:29
"Anadolu Sigorta müşteri hizmetleri arayarak sorunun çözüldüğünü ekspere ulaşılarak iletisim kurulduğunu ilettiler. Hernekadar 3 ay beklesem de, sigortadan bağımsız eksperin hatası olduğuna kanaat getirdim, geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim"
Anadolu Sigorta ile Süreçte Yaşanan Zorluklar
Anadolu Sigorta ile Süreçte Yaşanan Zorluklar

10 Şubat 2025 09:25
Sigorta Şirketi İletişim Sorunları Ve Haksız Tramer Kaydı
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 21:50