Anadolu Sigorta Mini Onarım Sorunu

Anadolu Sigorta Mini Onarım Sorunu
04 Aralık 2023 12:47

Aracımı 15 yılı aşkın bir süredir Anadolu Sigorta'da trafik ve kaskoyla sigortalıyorum. Anadolu Sigorta mini onarım imkanı sağlıyor (du). Geçen yıla kadar Auto King ile anlaşmalıydı ve herhangi bir mini arızada sorunsuz mini oranım yapılıyordu. Ancak as servis değiştirmiş ve RS ile anlaşmış. Bu yıl mini onarım için RS'ye gittiğimde (yakın yerlerde de çizikler var, paslanmış -oysa pas yoktu-, şu kadar santimi geçiyor vs) çeşitli gerekçeler öne sürerek mini onarım yapamayacaklarını söylediler. Anadolu Sigorta'ya yazdım, onlar da RS'nin gerekçesini kopyala yapıştır (çünkü RS bana yazdıklarını as'ye de yazmış, öyle dediler) ile yazıp talebimi reddettiler. Pas var, dedikleri yerde pas yok, kendilerine fotoğraf gönderdim, yazdım ama dikkate almadılar. Sanırım mini onarım hakkını budamaya çalışıyorlar. Bunu da uydurma gerekçelere dayandırma yoluna gidiyorlar. Anadolu Sigorta'dan beklemediğim bir uygulama. Yanlıştan dönmelerini ve müşterilerini sadece para kazanılacak kişiler olarak görmemelerini bekliyorum. Çok mu beklerim, bilemiyorum!

04 Aralık 2023 18:23 (Şikayetten 5 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4501733 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

06 Aralık 2023 18:15

Söz konusu başvurunuza dair 4501733 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

26 Ekim 2023 13:20

26 Eylül 2024 17:01

Anadolu Sigorta Tam Bakım Ve Mini Onarım Mağduriyeti

23 Ağustos 2023 11:38
Burak sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 18:17
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 13:50