Anadolu Sigorta Mağduriyet / Hastane Anlaşması Bitmiş Ve Tebliğ Yok

25 Mart 2024 12:11

Sayın Anadolu Sigorta Genel Müdürlüğü'ne, 20 yılı aşkın süredir Anadolu Sigorta'dan sağlık sigortamızı, tüm evlerimiz, iş yerlerimiz ve araçlarımız için yaptırmaktayız. Her zaman gittiğim Florence Nightingale Ataşehir Hastanesi'ne mart ayında acil servise kaldırıldım. Çıkan ödemenin katkı payı olduğunu düşünerek ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak aynı ay içerisinde ikinci kez ilgili hastaneye gittiğimde, doktor tarafından ciğer röntgeni çekilmesi gerektiğinde, sigorta şirketi ile hastanenin anlaşmasının olmadığını öğrendim. Oysa ki ondan önce aynı gün içerisinde ortopedi muayenesi olmuştum ve o anda anlaşmanın feshedildiğini öğrendim. Anadolu Sigorta tarafından ciddi bir mağduriyet yaşamaktayım, yıllardır müşterisi olduğumuz halde acente tarafından iletişime geçtiğimizde fatura ödemelerimizin reddedildiğini öğrendik. Anlaşmaların feshedildiğini bilseydim, bu hastaneyi tercih etmezdim. Lütfen bana acil olarak Genel Müdürlük şirket personelleri tarafından geri dönüş yapılmasını rica ediyorum. Ayrıca, sigorta şirketinin sözleşmesinde küçük yazılarla istediğiniz hastaneyi istediğiniz zaman değiştirme hakkınızın olduğunu acentenizden öğrendik. Bu durumda müşteri olarak bize bilgi vermek zorunda değil misiniz? Size nasıl güvenebiliriz? Ömür boyu yenileme garantim varken, yarın bir gün bunu da iptal etmeyeceğinizi nasıl bilebiliriz? Anadolu Sigorta'ya olan güvenim ciddi şekilde zedelenmiştir. D****** S******

25 Mart 2024 12:33 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4831149 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Dilruba
Dilruba
26 Mart 2024 09:50

Acil aramanızı rica ederim

27 Mart 2024 12:22

Söz konusu başvurunuza dair 4831149 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Nur
Nur

Dilruba hanım sigorta şirketi çalışanı değilim, ben de mağdur edildim ve lösemi hastasıyım ve şirketle davalık olduk, yaşamış olduğunuz konuyla ilgili yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum, desteklerinizi esirgemezseniz çok mutlu olurum. [email protected] adresim

Barış sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 23:21
Songül sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 12:41
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 14:08