Okan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Anadolu Sağlık Sigortası

21 Mayıs 2024 19:35

21.03.2024 tarihinde Medicana Bursa Hastanesi'nde Anadolu Sigorta tarafından verilen kolonoskopi ön provizyon onayı ile 27.03.2024 tarihinde işlem gerçekleşti. Poliçem 23.03.2024 tarihinde sona erdi ve yeni bir poliçe yaptırdım. Yeni poliçemde Medicana Hastanesi anlaşmalı kurumlar listesinden çıkarılmış ve ödemeyi hastaneye yapmıyor, müşteri yapacak deniliyor. İyi de, provizyona neden onay veriyorsunuz? Madem ödeme yapmaya gelince ödemeyi müşteri yapacak diyorsunuz. Yenileme yaptığım poliçemi de müşteri memnuniyetsizliği açısından aile olarak iptal edilmesini ve yapılması gereken ödemeyi yapmanızı talep ediyorum.

22 Mayıs 2024 11:59 (Şikayetten 16 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4985178 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

23 Mayıs 2024 17:57

Söz konusu başvurunuza dair 4985178 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

23 Mayıs 2024 18:18

Sonuç ilk bildirim geçerli diyorsunuz poliçeyi yaparken anlaşmalı ilan bir hastahanenin anlaşmasını bitiriyorsunuz habersizce ve de ben dediğiniz tarihten sonra da Medicana ya gittim onay verdiniz madem anlaşmanız yok ön provizyon a neden onay verdiniz haksızlık bu ve de bu davranış Anadolu Sigortaya hiç yakıştıramadım. Çözüm bulamadınız şikayet çiyim

23 Mayıs 2024 18:23

Neden provizyon onayı verdiniz, anlaşmanız yoktu da. Bu hastaya işlem yapabilirsiniz diye sonra müşteri hizmetleriniz aradığımda provizyon açık ve ödeme girilmesi bekleniyor diye bilgi veriyorsunuz herhangi bir sorun olmadığını söylüyor sunuz acil cevap lütfen

23 Mayıs 2024 22:58

Sizler müşterilerinize neden SMS yoluyla ulaşmayı tercih ediyorsunuz, arayıp sorununu dinlemeyi neden tercih etmiyor ve de çözüm bulmuyorsunuz, sadece mail yoluyla cevap verildi diye yazı yayınlıyorsunuz o kadar görende çözüm bulunmuş zannediyor. Çözüm falan yok umurlarında değil Mahkemeye gideceğim. Eş ve dost kim olursa olsun kötü referans olacağım. Sayın şikayet var ekibi kesinlikle yardımcı olmuyorlar iki kelimeyle kestirip atıyorlar

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 21:06
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Geçen Yıl Onaylanan İşlemin Bu Yıl Açıklamasız Reddedilmesi Mağduriyet Yaratıyor

16 Ekim 2025 15:08
gecen-yil-onaylanan-islemin-bu-yil-aciklamasiz-reddedilmesi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 16:09

15 Temmuz 2024 14:02