Anadolu Hayat Emeklilik TSK Herkese Hayat Sigortası

14 Temmuz 2024 03:22

TSK hayat sigortası Anadolu Hayat Emeklilik'te 1 yıl içerisinde bekledikten sonra kâr payı oranı kaç bilen var mı ya da Anadolu Hayat Emeklilik'ten bir kişi veya örnek gösterebilir mi öğrenmek istiyorum. 10 yıl sonra örnek 10 bin dolarım oldu. Ortalama 300.000 TL bu miktarı 1 yıl bekledik, ortalama sizin belirttiğiniz nema gibi yüzde 5-6 civarıysa 18.000 TL eder. Bu parayı mı 3 ayda bir geri alacağız? 300.000 liramız da enflasyona yenik mi düşecek? Oldu ki yarısını içeride bıraktık, 309.000 TL üzerinden ne kârımız olabilir ki? Dolar hesabında devlet desteği yok, bari faizli faizsiz fonlara yatırılması gerekmez mi? Paramızın değer kazanması için neden fonlara açık değil? Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

Murat
Murat
18 Ağustos 2024 20:28

Kimse aramadı dönüş yapılmadı. Sorduğum sorulara cevap verebilecek ya da 10 yılı doldurup sistemde 1 yıl kalıp nasıl bir yol izleniyor, ne kadar aylık ya da 3 aylık maaş alan var mı ne kadar alan var?

Rahmi
Rahmi

Aynı zamanda mini OYAK olarak adlandırdıkları sistem 2017 yılında hizmete başladığı için "10 yıl sonra ne kadar emekli parası verir? " sorusunun cevabını ancak 2027 yılında ilk üye olanlardan öğrenebiliriz. Açıkçası ben de merak ediyorum.

Bora
Bora

Murat Bey mail adresinizi iletin görüşelim.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat TSK Herkese Hayat Sigortası Yaptırmayı Düşünenler

29 Ağustos 2024 15:25
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 23:00

04 Mart 2024 22:29