Burak sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 19:31

Tombul şişe kalktığı malt bira saçmalığı çıktığından beri Efes almıyorum. Bugün bira alırken tekrar aklıma geldi. Eski Efes Pilsen Tombul Şişe birasının tadı maalesef üretilmiş hiçbir bira da yok. Ben ve benim gibi düşünen çok fazla insan var. Şu malt ve +1 saçmalığından vazgeçip bizim kendi gerçek Efes i mizi acilen üretim artık.

24 Temmuz 2023 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

24 Temmuz 2023 10:19

Fahir
Fahir

Dombili murat dombili Efes Pilsen kutuda bulunan bira pirinçten yapılıyor. İçinde şeker var. O yüzden Efes üretimden kaldırdı. Sağlığa zararlı. O yüzden kaldırıldı dombili murat.

Burak
Burak

Çok komiksin ama okuduğunu önce anlamalısın. Bahsettiğim kutu bira değil şişe biradır. Ayrıca adımda Burak 😅

Efes Pilsen Çok Şekerli Ve Eskisi Gibi Değil

08 Ağustos 2024 23:05