Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Avm (Konya) Siparişlerimin Gelmemesi

02 Aralık 2024 14:14

23 Kasım'da anadoluavm.com.tr üzerinden 2'li çamaşır ve kurutma makinesi seti aldım. Uzun süre kargolanmayınca firmayı 2-3 kez ısrarla aramam sonucu yetkili beye ulaştım. Fiyatların yanlış yazıldığını ve siparişimin iptal edileceği söylendi. 10 gün olacak karta iade yatmadı. Herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı.

Furkan
Furkan
24 Aralık 2024 14:08

1 ayı geçti iadem hâlâ yatmadı. Her gün oyalıyorlar şu gün yatacak diye. Parayı alırken hemen alıyor ama geri vermiyorlar.

Tarik
Tarik

Bende 07.12.2024 tarihinde Bosch çamaşır makinesi siparişi verdim. Hafta içi kargoya verilmediğini anlayınca aradım. Fiyatlarda kaydırmalar olduğunu söyleyerek siparişi iptal edip ücretlerin iadesini gerçekleştireceklerini söylediler. Ben siparişin peşinde koşmasam bu durumdan hiçbir şekilde haberim olmayacaktı. Ayrıca firmanın online kısmına ulaşmakta pek mümkün değil. Paranın iade sürecini başlattılar mı onu da bilmiyorum. Her seferinde online ile görüşme sağlamamız gerekiyor. Keşke 3 kuruş daha fazla verseydim de daha güvenli yerden alsaydım. Sipariş verecekler için ise dikkat etmeleridir. Daha büyük ve bilindik sitelerde alışveriş yapılırsa sorun olmayacaktır.

Talip sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 21:35

24 Ekim 2023 11:28