Amxer Markets Firması Kurduğu Uygulama İle Yanıltma Yapıyor

24 Mayıs 2024 12:38

Mart 2024 te amxer markets adlı finans kurumundan a** isimli biri tarafından arandım. Amerikan borsasında günlük işlem açıp dolar üzerinden günlük kar kazandırdıklarından bahsetti. İlk başta anlamadığımı girmek istemediğimi söyledim. Sonra ısrarla kolay olduğunu üyeliğinizi yapalım sonra isterseniz para yatırırsınız dendi. Sonra üyeliğim bir uygulamada yapıldı. Tabi ben amxer firmasından yapıldığını zannediyorum. Meğer beni mgt invest adlı kendi kurdukları değerlerle kendi oynadıkları ve sizin uygulama üzerinde hiçbir hükmünüzün olmadığı ve tamamen yanıltma üzerine kurulmuş bir sisteme kaydımı yapmışlar.

Çünkü amxer resmi kaydı olan hakkında çok fazla şikayet olmayan bir firma. Bilerek mgt invest ismi başta verilmiyor çünkü hakkında bir dünya şikayet var! Amxer ve yancısı olan olan mgt invest karadağ ve Bulgaristan'da faaliyetlerine devam ediyorlar parayı buradan Türk bankalarındaki hesaba yatırıyorsunuz. Ben de paramı etik eğitim ve danışmanlık adlı hesaba gönderdim bu hesap para aktarımını bu iki yanıltıcı firmaya aktarıyor.

İlk başta para gönderimi yapmadım sonra mgt invest firmasından biri ayıp kaydınız var para yatırın kazanmaya başlayın deyip ikna ediyor. Sonra bir uzman atanıyor gayet sevimli güler yüzlü yalandan samimiyet kuruyor falan. Sonra her gün 5 10 dolar hep kar ediyorsunuz ama asla zarar yok! Sonra fed faizi vs bahane edip parayı 1000 dolara tamamlamanızı istiyorlar onu da yaptım.

Sonra başlıyorlar yükselişte olan işlemlere ters işlem açmaya. Paranız iyice eksiye düşüne kadar devam ediyor sonra bu uzman hasta oluyor vs yerine daha saygısız biri sizi arayıp 3000 dolar vermezsen hesabın bugün kapanır diyor! Ödeyemeyeceğinizi söyleyip yatırdığınız parayı geri isteyince bu firmalardan arayan hiç kimseye ulaşamıyorsunuz! Ertesi gün hesaba bir bakıyorsunuz değerler aniden yükselmiş ve hesabınız kapanmış! Sonra anlıyorsunuz ki hesap da uygulama da yanıltıcı bir düzenek!

Her şeyi kendileri yapıyorlar sadece saf saf her gün işlem açıp para kazandığınızı zannediyoruz! Ve ne yazık ki arkadaşımı da bu sistemimin içine sokmuş bulundum. Şimdi benden aldıkları kalan 500 dolarımı geri istiyorum! Alamadığım takdirde amxer ve mgt invest firmaları ve parayı yatırdığım etik eğitim danışmanlık firmaları hakkında kullandıkları bankayı da dahil ederek! Yanıltmadan suç duyurusunda bulunacağım!

31 Temmuz 2024 16:33
Meral sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 18:39
Amxer Markets Amxer Yatırım Platformunda Yaşadığım Sorunlar
Amxer Markets Amxer Yatırım Platformunda Yaşadığım Sorunlar
Yaşar sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2024 11:18
"Benimle ilgilenen kurum yöneticisi b*** a*** ya ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yatırım Tavsiyeleriyle Kaybedilen Para

01 Aralık 2024 20:02
Cüneyt sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 12:40
"Uzmanımız Aybars bey dönüş gerçekleştirerek Lot şartında elinden geleni yaptı kendisine minnetlerimi ılerıyorum firma olarak güvenimi tekrar kazandınız teşekkürler."