Amigo Soslu Mısır Cipsinden Kurt Çıktı

Tuana
10 Mayıs 2024 16:15

Alım tarihi henüz belli olmasa da, şu an aklıma gelen ve elimde fotoğrafı olan Amigo marka mısır cipsini çok sevdiğim bir marketten satın aldım. İki gün içinde herhangi bir kurtlanma olacağını düşünmezdim. İsrail malı olduğu için diğer ürünleri de alamayacağımı düşünerek en güvendiğim marka olan Amigo'yu tercih ettim ve bir günde neredeyse hepsini bitirdim. Ancak son kısmını iki gün sonra yemeye başladığımda, asla beklemeyeceğim bir durumla karşılaştım; cipsin içinde kurt benzeri bir şey gördüm. Dibinden almak istediğimde midem bulandı ve kusma hissi yaşadım. Bir daha mısır cipsi almak istemiyorum. Amigo markası ile ilgili birçok şikayet var; ceviz ve mısır soslu cips şikayetleri gibi. Lütfen bu durumu düzenleyin ve bir daha böyle bir şikayet yazmak zorunda kalmayalım. Fotoğrafı ve markanın ismini kirletmemek için her yerden sildim ve burada da eklemeyeceğim. Ancak eğer bir daha böyle bir durum yaşanırsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağım. Düşünün ki, eğer o kurtları yemiş olsaydım ya da o kurtlar vücudumda bakteri üretseydi, ne olacaktı? Kim zararımı karşılayacaktı? Eğer o parazit yüzünden hayatımı kaybetseydim, bu ciddi bir saçmalık olurdu.

Çerezza Cipsten Kurt Çıktı

Amigo Soslu Mısır İçinden Taş Çıktı

Ali
08 Nisan 21:11
Amigo Cips İçinden Kurt Çıktı, Şok Olduk
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
15 Ağustos 00:22