Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kurs İptali Ve İcra Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

20 Mayıs 2024 13:25

29 Eylül 2023'te İngilizce kursuna kaydoldum. Ancak 10 Ekim 2023'te maddi durumlar sebebiyle kursu bitirme talebinde bulundum ve gerekli dilekçeyi verdim. On ay sonra, %10'luk iade bedelini ödemediğim gerekçesiyle bana icra davası açıldığını öğrendim. Bu durumu kurs yönetimine ilettiğimde, sözleşmede bu şartın yer aldığını söylediler. Ben de ödeme yapabileceğimi, ancak bu talebin bana iletilmediğini belirttim. Kurs yöneticisiyle yaşadığım diyalog sonrasında, haksız bulduğum bu icra davasına itiraz edeceğimi ifade ettim. Bu süreçte, borcumun faiz, avukat ve dosya masraflarıyla arttığına dair tarafıma herhangi bir bilgilendirme veya tebligat yapılmadı. Bu durum karşısında son derece mağdur olduğumu ve gerekli itiraz işlemlerini yapacağımı belirtmek isterim.

21 Mayıs 2024 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme İptali Sonrası Haksız Borç Ve Kaba Davranış

18 Eylül 2025 17:33
Nurşan sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 10:53
Zühre sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 15:37
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Buca Paramızı İade Etmiyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Adeyk Amerikan Dili Ve Edebiyatı Yabancı Dil Kursları Sözleşme İptali Sıkıntısı

23 Temmuz 2024 10:41
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Eğitim Kurumunda Yaşanan Sorunlar Ve İade Süreci!

14 Nisan 2025 15:06