Vecihe sonuçtan hiç memnun değil

American Vip Language Schools Para Ve Zaman Kaybı American Vıp Language School Adana Şubesi

24 Temmuz 2024 18:44

American vıp Language School Adana şubesinden S**** hanımın ısrarları ile 2 çocuğumuzla kursa kayıt olduk. Kayıt olurken sanal gözlüklü program anlatıldı, haftada 6 gün günde 1 er saatten ve çocukların uyku saatinden önce ana dili İngilizce olan öğretmenlerin vereceği dersleri ve 1 gün yüz yüze eğitim içeren 9 aylık kurs programı tanıtıldı. Peşin ödeme alındı. Buraya kadar kuzu kuzu geldik. Ancak ilk dersten itibaren iliklerimize kadar tüm programın aldatmaca olduğunu yaşattılar.
1. Ders saati her gün değil haftada 4 gün VR (yarım saat), 1 gün yüz yüze
2. Sanal gözlükte 40 dil vs yok zar zor ders işleniyor.
3. Asla ders saatinde başlamıyor ve sürekli aksaklık var. Ya öğretmen yok ya bağlantı yok ya da trafoya kedi girmesi sonucu elektrik yok.
Sanal gözlüklerden kaynaklanan aksaklıktan dolayı ders işlenmedi.
4. Kısıtlı ders saati aksayan program ve sürekli aynı konularla işlenen, çocukların ingilizcesine bir katkı sunamayan kurs
5. Sorun anlatmaya çalışıyoruz muhatap yok, elemanlar sık sık değişiyor, öğretmenler sık sık değişiyor.
6. Aynı seviyede olmayan öğrenciler aynı sınıfta tutuluyor.
7. İptal istiyoruz, çözüm sunan yok. Para iadesi yok
Çöpe atacak paranız varsa gidin.

09 Eylül 2024 21:01 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar Sayın D., Çözüm için sonuca ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

09 Eylül 2024 23:29

Kurumunuza 40 gün önce resmi olarak iptal başvurusunu gerçekleştirdim. Elinizde herhangi bir sözleşmem olmamasına rağmen parayı tek çekimde ve online olarak aldınız. Vaat ettiğiniz eğitimi gerçekleştirmediniz. Bizi maddi ve manevi zarara uğrattınız. Mail ve telefon kanalıyla size durumu defalarca ilettim. Herhangi bir somut yardımınız olmadı. Bu nedenle firmanızdan maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.

Şerafettin
Şerafettin

Aynı şeyleri söyleyemeyeceğim maalesef. Tanıtım yaparken inanılmaz kibardı ancak kayıt yaptırmayacağımızı söylediğimde oğlumda yanımdayken a4 kağıdına kocam iptal yazdı neredeyse bizi kovdu. İyi ki kayıt yaptırmadım. Her şey para mı? Öyleyse zaten burada eğitim olmaz.

Vecihe

Şerafettin bey inanın kayıt yaptırmamakla çok zeki davranmışsınız. American vıp Language School paranızın karşılığını asla alamayacağınız ve yetkililerinin dürüstlükten uzak bir kurumdur. Çalışanları sürekli değişir.

Hatice
Hatice

Güler yüzlü ve hoş sohbeti için Seda hanıma çok teşekkürler ederim hem maddi hem manevi açıdan çok yardımcı oldu sanal gerçeklik gözlüğünü de çok beğendik çok başarılı bir eğitim sistemi uygulanıyor herkese tavsiye ederim.🫠🙃

Vecihe

Hatice hanım biz Adana American vıp Language School ile mahkeme sürecindeyiz. Mahkeme sürecinden önce tüketici hakem heyetinin lehimize verdiği karar mevcuttur. Siz dilediğiniz kadar buraya olumlamalar yapın ben elimdeki somut verilerle hareket ediyorum. Adana American vıp Language School paramızı aldı ancak vaat ettiği hizmeti sunmamıştır. Vakit ve nakit kaybıdır. Pişmanlıktır.

06 Şubat 2024 18:20
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Gaziemir Amerikan VIP Dil Okulları'nda Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

21 Mayıs 2025 17:00