Altınoluk Eczanesi (Kayseri) Beni Son Derece Mağdur Etti

06 Nisan 2024 06:07

Yaklaşık bundan 1-1,5 ay önce Kayseri Altınoluk Eczanesi'nden eczacının ısrarcı tavsiyesiyle aldığım Pharmaceris güneş koruyucu ciddi şekilde alerji yaptı eczacı bana o kadar ısrarla tavsiye etti ki inandım ve aldım.

Fakat müthiş şekilde alerji yaptı. Altınoluk Eczanesi Bu markayı bayisi olmadığı halde satıyormuş. Dolayısıyla pharmaceris Bu güneş koruyucuyu iade almıyor bayımız olmayan bir eczane ürünümüzü yine de satarak suç işliyor diyor. Bu eczane 1,5 aydır resmen canıma okudu telefonlar suratıma kapatılıyor yanındaki çalışanlarının bile azarına maruz kaldım. Eczaneye gittim aradım ama satan eczacıyla asla görüşemedim ve en son aradığım da ilk defa telefona verdiler fakat ilk cümle olarak başka müşterilerim var deyip telefonu suratıma kapatmıştır.

Altınoluk Eczanesi benden ürünü istediler firmaya göndereceğiz diye fakat ben firmayı aradığım da kendilerinin eline böyle bir güneş koruyucu krem ulaşmadığını söylüyorlar ve zaten ürünlerinin arkasında ne Altınoluk Eczanesi ne de Pharmaceris kesinlikle durmuyor onlar Koskoca firma olarak bu paranın peşine düşüyorlarsa ben müşteri olarak hayli hayli düşerim maddi manevi psikolojik olarak hele ki tavırları davranışları ile beni son derece mağdur ettiler.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:49

Nergis Eczanesi (Maltepe) Ürün Değişiminin Yapılmaması

18 Mayıs 2024 14:52

Hassas Ciltte Bionike Güneş Kremi Ciddi Reaksiyona Sebep Oldu

Selin
12 Haziran 2025 17:29
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
04 Haziran 2024 13:22