18 Eylül 2023 14:50

Ankara Z****** hanım Mahallesi Bahçıvan caddesinde oturan ev sahibi bir vatandaşım. Her sabah saat 10.00'da başlayan ve tüm gün süren seyyar satıcı satışına neden hiçbir şey yapılmıyor? Domatesçi, fasulyecisi, Sarımsakçı, Patates soğancısı, elbisecisi, yumurtacısına aklınıza gelen her şey aralıksız bağrış çağrış şeklinde sokakta tur atıyor, satış yapıyor. Megafon sesi son ses açık ve defalarca aynı sokaktan geçiyorlar. Bu gürültü kirliliği yüzünden uyuyamıyorum. Evde huzurumuz kalmadı. Defalarca şikayet açtım Ankara Altındağ Belediyesi'nde yazılı dilekçe verdim ve ikinci kez belediyeye gittim. Bana zabıta müdürü N*** Bey zabıta ekiplerini günde iki defa devriye attıracağına dair söz verdi ama yine bir şey yapılmıyor. Daha ne yapayım söyler misiniz? Kendi evimde hemen yaşamak hem de Home ofis çalışmak zorundayım, ses yüzünden bırakın çalışmayı evde yaşayamaz oldum. Zabıta ekipleri nerede? Neden müdahale, denetim, kontrol yok? Megafonla satış yasak değil mi? Bu nasıl bir düzensizlik kontrolsüzlük? CİMER - Şikayetvar a - zabıta WhatsApp grubuna ve 0312 507 00 50 hattına defalarca şikayet kayıtlarım var. Mağdur bir vatandaş olarak daha ne yapabilirim? İlgili yetkili üst makamlardan bu seyyar satıcılar ile ilgili gerekli tüm ceza ve yaptırımların yapılmasını, düzenli olarak çevrede devriye atılmasını, takip edilmesini, uyarı levhaları konulmasını tarafıma bu konuda bilgi verilmesini arz ve talep ederim. Saygılarımla.

Samet
Samet
17 Ekim 2023 10:45

Değişen hiçbir şey yok zabıta gelmiyor bile bunlarda ortalıkta keyfi istediği gibi her yere bağıra bağıra geziyorlar hep aynı kisiler bunu meslek olarak kendilerine benimsemişler Yazıklar olsun Altındağ belediyesinden görevlerini yerine getiremedikleri için

Samet sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 02:20

22 Ağustos 2024 12:17

27 Nisan 2024 13:15
Sureyya sonuçtan hiç memnun değil

Sokakta Yüksek Sesli Seyyar Satıcılar Yaşam Kalitemizi Düşürüyor

02 Temmuz 2025 07:48