Alsancak Diş Hastanesi'nde Yaşanan Hasta Memnuniyetsizliği

06 Eylül 2024 15:51

06/09/2024 tarihi, 14:00-15:00 saatleri arasında İzmir Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde bana, Doktor B***** Ö***** tarafından diş temizliği işlemi yapıldı. Ancak işleme geçmeden önce Doktor Hanım sıra numaralarıyla ilgili dışarıda bekleyen hastalarla gergin bir konuşma yaşadı. ''Sabahtan beri bu 30. Hasta zaten'' şeklinde bir isyan cümlesi kullandı. Sonrasında sinirli bir şekilde benim işlemime başladı ve işlem boyunca bana (söylediği şeyi yapıyor olmama rağmen) kızgın bir tavırla ''olacaklardan ben sorumlu değilim'' diyerek canımı acıtarak işleme devam etti, bu süreç boyunca işlemin kısa sürmesi ve gerginliğinden de kaynaklı canımı acıtarak ve bunu önemsemeden işine devam etti. Sonrasında bir peçete bile vermeden '' ağzını üzerindeki önlüğe silebilirsin'' dedi ve odadan çıktım. Devletin hizmet etmek üzere görev almış, yemin etmiş bir doktorunun, bir Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşına karşı davranışından oldukça rahatsızım. Umarım bu ihmalsizliği dişimde kalıcı bir hasara yol açmamıştır. Alsancak Diş Hastanesi'nde görevli B***** Ö***** isimli doktoru kötü muamelesinden dolayı şikayet etmekteyim. Diş birçok insanın korktuğu bir bölüm ve böyle davranışta bulunan doktorlar sayesinde bu algı artmakta. Kendisini daha detaylı bir açıklamayla CİMER'e şikayet ettim. Şahıs hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:11

Diş Taşı Temizliğinde Aceleci Ve Acı Verici Deneyim

28 Nisan 2025 11:28

Diş Polikliniğinde Uzun Bekleme Ve Personel İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

17 Ekim 2025 15:51
dis-polikliniginde-uzun-bekleme-ve-personel-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
dis-polikliniginde-uzun-bekleme-ve-personel-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (İzmir) Kanal Tedavisi Dilin Dolgusu İçin Gittim Hiçbir İşlem Yapmadı

19 Eylül 2023 04:19