Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Alpi Diş Hastaneleri Mahkemeye Vermek İsteyen Hasta Var İse Bende Varım Toplanalım.

19 Aralık 2023 15:16

Bugün tarih 19.12.2023, şikayetimin tarihine bakılırsa ne demek istediğim anlaşılır. Hâlâ cevap yok, hâlâ sonuç yok ve hâlâ benim ağzımdaki dişler olmadı. Yaşım 50 ve dişlerim elimde geziyorum, neredeyse en sonunda çenemi alıp ile bırakacağım, 'Al istediğin gibi oyna, varsa başka stajyerin ver biraz da o oyalansın' diyeceğim. Ya alınan ölçüler yanlış, desem de yok, 'Yok, bu deniliyor.' Ekmeği çiğnemekte zorlanıyorum, olan dişlerimin aralarını kazıdılar, açtılar; şimdi diğer dişlerim de aralandı. O hastanede ne bir iyi doktor var, ne bir iyi yönetici. Yönetici sadece maaşını alıyor. Masada oturuyor, hiçbir şeyden haberi yok; ya da var ama 'Nasılsa bu insanlar konuşur, konuşur susar.' diye düşünüyorlar. Haklılar, şikayet etsek de CİMER'e veya Şikayet Var'a bir sonuç çıkmıyor. Cevap yazılsa da insanı kendi kaderine bırakıyorlar. Suçlu ararsak, tabii ki bunlar gibi suçlu değil; suçlu olan devlet denetlemesi. Bunlara bu cesareti veren, hakkını arayan halkın karşısına yumruğunu masaya vurmayan, incelemeyi yapmayanlardır. Eğer ki bu hastane hakkında dava açmak isteyen var ise toplanalım; biz sonuç alamasak da bu hastane kapatılsın ya da insanlar bilgilensin, gelmesinler.

19 Aralık 2023 15:36 (Şikayetten 19 dakika sonra)
20 Aralık 2023 13:32

Merve
Merve

Dava açtınız mi şu an.

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 14:35
Merve sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 12:34
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 18:35