Alpi Diş Hastaneleri Haksız Kazanç

Alpi Diş Hastaneleri Haksız Kazanç
22 Aralık 2022 16:15

Yaklaşık 25 gün önce alpi diş sağlığı Kartal şubesine diş tedavisi için başvurdum. Tedavisi süreci ve ödemesi için anlaşma yapıldı. Kalp rahatsızlığım ve kullandığım ilaçları da söylememe rağmen sorun olmayacağını söylediler. Tedaviye başlamadan önce kendi doktorları benden Kardiyoloji doktoruna görünüp rapor/ onay almamı ve bunu yazılı şekilde iletmemi istedi. K**y***s**Devlet hastanesi'nden randevu alıp gerekli muayene ve kontrolleri sonunda diş tedavisi olamayacağımı devlet hastanesindeki doktor yazılı bir şekilde söyledi ve sakıncalarından bahsetti.

Ayrıca ayrı bir tansiyon hastalığımın da olduğunu ve ek bir ilaç kullanmam gerektiğini ve reçetesini verdi. (o günden beridir de kullanıyorum)
Aldığımı yazılı reçete ile Kartal ve Kaynarca şubesine durumu bildirdiğimde kabul etmediler.
Hala bizim tedavi olabileceğimizi sorun olmayacağını söylediler.
Tarafımdan alınan (anlaşmalı oldukları banka aracılığı ile) 60.000 TL’lik tutarı da geri vermeyeceklerini söylediler.

Üstelik 14 günlük cayma hakkım olmasına rağmen 1 aydır da boyunca oyalayıp zaman kazanmaya çalıştılar.
Öncesinde iptal formu imzalatıp banka tarafından kesilen tutarı bizden talep edip sonra geri yatırdılar.İnsan sağılığını ile bu kadar basit hale getirdiler. Para için insan sağlığı ile oynuyorlar.

26 Aralık 2022 09:41

Öncelikle şunu söyleyeyim bırakın burada tedavi olmayı sağlık hizmeti almayı…Çok ciddi söylüyorum. Zannediyorlarki yapanın her yaptığı yanına kar kalacak. Olayı kamuya açık bu platformdan kısaca izah edeyim ki başkaları da bu titan zincirinin içinde kaybolmasın. Şiddetli diş ağrısı şikayetiyle Kartal da bulunan alpi diş kliniğine gittim. Kontrol vesaireden sonra tedavini yapalım ama sana aynı zamanda implant yapalım dediler. Türkiye finansla anlaşmalı çalıştıklarını söyleyerek 60.000 TL lik kredi sözleşmesi imzalattılar. Bu arada ağır kalp hastası olduğum için derler ki biz sana bu implantı yapalım lakin hastaneden rapor getirin. Devlet hastanesinden bu operasyonları ancak tam teşekküllü kardiyoloji bölümü olan bir hastaneden ancak yapılabileceği hususunda rapor aldım ve kliniğe götürdüm. İşte kliniğin kural tanımamazlığı saçmalığı ne derseniz deyin işte bundan sonra başlar. Parayı çektikleri için geri vermek istemezler ve bankaya vermeleri gereken iptal yazısını bir türlü vermezler. Tam bir ay beni oyaladılar. Sonuç ayın 23 itibariyle hizmet almadığım bir işin kredisinin ilk taksitini bankaya yatırdım. Ve alpi dişin en son yetkili Mesut beyin ağzından söylediği şey şu. Parayı geri iade edemiyoruz gidin nereye şikayet ediyorsanız edin. Şimdi buradan kendilerine sesleniyorum CİMER, Belediyeler, ilçe sağlık müdürlüğü Tüketici Hakları İstanbul diş hekimleri odası tüm bunlara müracaatlarımızı yapmaya bugün itibariyle başladık. Bugünden itibaren de avukatımızla gereken kalan işlemleri yapacağız. Vermediğiniz bir hizmetten dolayı 60 bin Tl alın cebinize koyun sonrada külhanbeyi gibi  açık açık telefonda bu parayı geri vermiyoruz gidin nereye şikayet ederseniz edin. Asgari ücretle çalışan biz, sizde milletin sırtından hizmet vermeden para kazanın. Sizlerle tüm yargı mercilerinin önünde hesaplaşacağız sayın alpi diş yetkilileri.

20 Aralık 2023 15:40 (Şikayetten 12 ay sonra)

Mikail

Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. Sizin durum nasıl sonuçlandı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.