Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Allurion Elipse Yutulabilir Mide Balonu Hüsranı

18 Mayıs 2023 14:23

Allurion Elipse Yutulabilir Mide Balonu maalesef vaat edilen neticeyi gerçekleştirmiyor. 3 ay önce yuttum. İlk 10 gün ciddi anlamda çok kötü oldum. Mide kanaması geçiyorum zannettim. Ağrılı kramplar inleterek ağlatıyor. Geceleri kramplardan uyuyamadım. Sonra azalmaya başladı. Ancak halen mide ağrısı ve yanması şikayetleri yaratıyor. Devamlı mide koruyucu kullanmak zorunda kalıyorum. Zaman zaman da yanmayı ve krampları önleyen ilaçlardan alıyorum. Başlangıç kilom obezite oranında değildi ancak umduğumu bulamadım. 9 kilo verdim. Ama bunun sebebi mide balonu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben gayet her şeyi istediğim kadar yiyebiliyorum. Balon ile birlikte diyet ve spor yapılması isteniyor ancak bunu reddediyorum çünkü zaten eğer ki ben diyet ve spor yapabilseydim bu yola girmezdim. 40 bin tl yi gerçekten boşa verdim ve çok pişmanım.
İşin enteresan noktası şu: balonun yutulması ile birlikte yediklerimizin yağını attıran ilaç, tiroid ilacı, şeker ilacı kullandırıyorlar. E bunlar zaten kilo verdirir biliyorum. Ki verdiğim kilolar bu ilaçlar sayesindedir. Bu ilaçları kullanacağımı bilseydim hiç boşuna 40bin tl lik balon yutmaz idim. 4 ay midede kalacakmış, ya sonrası ne olacak bilmiyorum. Ama ben hayaller yuttuğum balonun kredi taksitlerini 12 ay ödeyeceğim. Yazık ettim gerçekten kendime. Endoskopik balon daha ucuzdu, onu da yaptırabilirmişim. Hatta bu kadar para verdim madem keşke tüp mide ameliyatı olsaydım ya da liposuction yaptırsaydım diye düşünüyorum zaman zaman 🥹
Şimdi ise iştahım gayet açık ve kilo veremiyorum. Sorunca da diyet spor diyorlar! Şeker ilacının tablet olanını kesip iğne olanına geçtik. Onca ilaca karaciğer nasıl dayanacaksa bilmiyorum. Eh tabi olumsuz psikolojik boyutu cabası.

profile profile profile
08 Haziran 2023 14:34 (Şikayetten 21 gün sonra)

Merhabalar Pınar Hanım, Konu ile ilgili olarak tarafınızla Whatsapp üzerinden iletişime geçilmiştir. Sorularınız olması durumunda her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Allurion Ekibi

09 Haziran 2023 00:40

İletişime geçildi evet ama bu iletişim bu konudaki düşüncelerimi değiştirmedi. Tavsiye etmiyorum.

10 Ocak 2024 08:22

Verdiğim kiloların hepsini geri aldım. Ama halen allurion balonun taksitini ödüyorum. Hayatımın en büyük hatası. Bu parayı gidin özel beslenme spor koçu tutun ona verin. Mükemmel bir vücuda sahip olursunuz. Bunun psikolojik artısı da cabası olur.

Yorumlar (8)

Emrah
Emrah

Herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok bence onlarca ülkede binlerce yaptıran kişi varken burada sadece 8-10 tane sonuç alamadığını düşünen var

Pinar

Sonuç aldım zaten, okuduysanız verdiğim kiloyu da yazdım. Siz de bu balonu yutun, kiloyu verin, sonra verdiğiniz kiloyu asla alamayın. O zaman size hak vereceğim. Ancak o zaman denk ve eşit şekilde tartışabiliriz

Neslihan
Neslihan

Bende yaptırmak istiyordm ve vazgeçtim, teşekkürler

Haluk
Haluk

İyi haber verdiniz yoksa yaptıracaktım sağ olun Pınar hanım

Emine
Emine

Ay çok şaşırdım ve üzüldüm yorumunuza. Kaç kiloydunuz acaba? Bende taktıracaktım bu ay içinde şu an yorumunuz beni düşündürdü vazmı geçsem diye

Pinar

83 kiloydum, 9-10 kilo verdim, hepsini geri aldım, aynı kilodayım şu an maalesef

Aytekin
Aytekin

Teşekkür ederim Pınar hanım yaşadığınız tecrübeyi paylaşım yapmanız sayesinde büyük bir hata yapmayacak tır bir çok insan.

Ayşe
Ayşe

Çok teşekkürler Pınar hanım, bende yaptırmayı düşünmüyordum sayenizde vazgeçtim. İyi ki sizin gibi duyarlı insanlar var

Nev sonuçtan hiç memnun değil

Allurion Mide Balonu Pişmanlığı 1 Günde Çıkarttım

08 Aralık 2023 13:51
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Allurion Mide Balonu Pişmanlık

Şengül