Allianz Sigorta Mağduriyeti Ve Çözümsüzlük

15 Şubat 2024 14:366.287

Yaklaşık bir ay önce Yapı Kredi Bankası'ndan Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası aldım. Daha önce kontrol ettiğimde, ayakta 10 bakım seçeneğinin ücreti 8000 küsur lira iken, Yapı Kredi bankacılığı üzerinden seçmeme rağmen 3000 küsur lira fiyat verildi. Sistem hatası olabileceğini düşünerek ertesi gün tekrar denedim, fakat yine aynı fiyatı görünce bir kampanya olduğunu varsayarak sigortayı satın aldım.

Sonrasında Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradığımda, Allianz müşteri hizmetlerinin beni arayarak sigortayı aktifleştireceğini söylediler. Ancak bekleme süresi içinde geri dönüş olmadı. Allianz'ı arayarak durumu sorduğumda, böyle bir sürecin olmadığını ve bilgi almak için bizim aramamız gerektiğini öğrendim.

Bu sırada sigortamda 10 ayakta tedavinin olmadığını fark ettim. Allianz müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum ve bana verilen bir numarayla görüşmemde, dönüş yapacaklarını söylediler, ancak 3 hafta boyunca dönüş yapılmadı. Müşteri temsilcisi, sigortayı iptal ettirmeme gerek olmadığını, ayakta 10 bakımı ekleyebileceğimizi belirtti.

Sigortalara zam geldiğini, hiçbir hatam olmadığı için eski fiyattan eklemelerini talep ettim. Ancak bölge müdürlüğünden yapılan aramada eklemenin mümkün olmadığı, sigortayı iptal edip güncel fiyat üzerinden yeniden alabileceğim söylendi. Hayatımda bu kadar haklıyken, bu kadar mağdur edildiğim başka bir markayla karşılaşmadım. İlk kez işlem yaptığım bu markadan en büyük mağduriyeti yaşadım. Allianz'dan duyduğum pişmanlık tarifsiz.

2 Destek

Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Poliçe Yenilememe Israrı

6 Aralık 2023 19:494.500

"İşlemi düzeltmek ve gerçekleştirmek adına arayan kıymetli Seda Hanım'a ve reaksiyon hızlarından dolayı Allianz Sigortaya teşekkür ederim."

Bilgi Verilmeden Otomatik Yenilenen Sağlık Sigortası Ve Ücret İadesi Talebi

22 Mayıs 2025 22:002.095

Geçen yıl Yapı Kredi bankasından çekeceğim kredide Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası da eklenmişti. Fakat bana bu sig...

3 Temmuz 2024 16:203.138

Merhabalar, Yapı Kredi Bankası üzerinden başlatılan Allianz Sigorta 18 yaş altı BES kampanyasına banka üzerinden katılma...

Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigorta Satın Alamıyorum

15 Eylül 2023 10:121.797

7 Eylül günü Yapı Kredi mobil uygulama üzerinden tss sigortası yaptırmak istedim. Yapı Kredi'den gelen bilgi 3 gün içind...

Tümünü Gör
Allianz Sigorta Provizyon Gelmiyor, Hastanedeyim Hala!

Allianz SigortaProvizyon Gelmiyor, Hastanedeyim Hala!

Selin
Allianz Sigorta Verdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Allianz SigortaVerdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Ali
Allianz Sigorta Onayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Allianz SigortaOnayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Şaban
Allianz Sigorta TSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Allianz SigortaTSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Muhammet
Allianz Sigorta Tekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Allianz SigortaTekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Emrah
Allianz Sigorta Kasko Şirketi Bizi Mağdur Etti