Allianz Sigorta Mağduriyeti Ve Çözümsüzlük

15 Şubat 2024 14:36

Yaklaşık bir ay önce Yapı Kredi Bankası'ndan Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası aldım. Daha önce kontrol ettiğimde, ayakta 10 bakım seçeneğinin ücreti 8000 küsur lira iken, Yapı Kredi bankacılığı üzerinden seçmeme rağmen 3000 küsur lira fiyat verildi. Sistem hatası olabileceğini düşünerek ertesi gün tekrar denedim, fakat yine aynı fiyatı görünce bir kampanya olduğunu varsayarak sigortayı satın aldım.

Sonrasında Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradığımda, Allianz müşteri hizmetlerinin beni arayarak sigortayı aktifleştireceğini söylediler. Ancak bekleme süresi içinde geri dönüş olmadı. Allianz'ı arayarak durumu sorduğumda, böyle bir sürecin olmadığını ve bilgi almak için bizim aramamız gerektiğini öğrendim.

Bu sırada sigortamda 10 ayakta tedavinin olmadığını fark ettim. Allianz müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum ve bana verilen bir numarayla görüşmemde, dönüş yapacaklarını söylediler, ancak 3 hafta boyunca dönüş yapılmadı. Müşteri temsilcisi, sigortayı iptal ettirmeme gerek olmadığını, ayakta 10 bakımı ekleyebileceğimizi belirtti.

Sigortalara zam geldiğini, hiçbir hatam olmadığı için eski fiyattan eklemelerini talep ettim. Ancak bölge müdürlüğünden yapılan aramada eklemenin mümkün olmadığı, sigortayı iptal edip güncel fiyat üzerinden yeniden alabileceğim söylendi. Hayatımda bu kadar haklıyken, bu kadar mağdur edildiğim başka bir markayla karşılaşmadım. İlk kez işlem yaptığım bu markadan en büyük mağduriyeti yaşadım. Allianz'dan duyduğum pişmanlık tarifsiz.

profile profile

Göksel sonuçtan memnun

06 Aralık 2023 19:49
"İşlemi düzeltmek ve gerçekleştirmek adına arayan kıymetli Seda Hanım'a ve reaksiyon hızlarından dolayı Allianz Sigortaya teşekkür ederim."

03 Temmuz 2024 16:20

Bilgi Verilmeden Poliçe İptali Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor