Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz Hasar Ödemesi Yapmamak İçin Bahane Arıyor

04 Haziran 2024 18:48

Allianz Sigorta'ya sigorta acentem kasko yaptırmış. Biraz dikkatimden kaçmış yoksa asla bu şirkete sigorta yaptırmazdım. Çünkü geçmişte bu sigorta ile bazı kötü anılarım vardı. Bu sefer yaşadığım olay şöyle: 28 Nisan Pazar günü saat 5.30 civarında Riva'dan Kozyatağı'na dönüyordum. Kavacık Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ayrımında arabanın sol tarafını üzerinde refüjün olduğu beton bariyere bir anlık dikkatsizlik sonucu çarptım. Lastiği çarptığımı düşünerek durmadım ve Kozyatağı'ndaki evime gittim. Eve vardığımda arabanın çamurluk, sol ön far ve tamponunda hasar olduğunu gördüm. Rapor tutturmak için polisi aradım. Fakat polis, kaza yerini terk ettiğim için rapor tutamayacağını söyledi. Sigorta acentesi iyi niyet kapsamında hasarı Allianz'a yaptırabileceğini söyledi. Bir sürü evrak falandan sonra yaklaşık 15 gün eksper bekledik. Neyse, 15 gün kadar sonra eksper yeni evraklar falan istedi. Bu da yetmiyormuş gibi bir de kaza araştırmacısı diye bir adam tutmuşlar. Adam beni aradı, evimde adamla görüştüm. Adam E-devlet'ten ehliyetime baktı. Ehliyetim E-devlet'te gözükmüyordu. Ehliyetim 1993'te alınmış eski tip bir ehliyet. Adam benim 30 yıllık ehliyetime geçersiz muamelesi yapıp raporuna yazdı. Altın bulmuş gibi koşa koşa gitti. Çünkü Allianz denen bu sigorta hasar ödemesi yapmamak için bahane arıyor. Benim durumumda da bahane ehliyetimin E-devlet'te gözükmemesi oldu.

26 Eylül 2023 16:30
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 16:50
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Araç Değerlemesinde Haksızlık Ve İletişim Problemleri

31 Ocak 00:01

22 Temmuz 2024 16:11
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar

13 Mart 09:42