Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bireysel Emeklilik İptali Ve Cayma Hakkı Sorunu

Bireysel Emeklilik İptali Ve Cayma Hakkı Sorunu
27 Aralık 2024 18:43

Yapı Kredi üzerinden çocuklar için bireysel emeklilik başvurumu 40 gün geçtikten sonra iptal etmek istedim. İptal etmek için bana gönderilen linkte çocukların t. C. Kimlik numarasını girerek iptal edilmesini bekledim. Yaklaşık 15 gün bekledikten sonra sözleşmelerin yürürlükte olduğu yazısı bir türlü kaybolmayınca şüpheye düşüp Allianz uygulamasından talep oluşturdum. 27.12.2024 tarihinde beni arayıp iptal etmemem için ikna etmeye çalıştılar. Ben lütfen iptal edin dediğimde ödediğiniz 1500 TL size iade edilmeyecek dendi. Sorun yok dedim kabul ettim telefonu kapattım. Sonra Yapı Kredi uygulamasına girince cayma hakkımın 60 gün olduğunu gördüm. Görsele ekleyeceğim.
Bununla ilgili Allianz sigortadan yetkili birinin tarafıma ulaşmasını istiyorum.

27 Aralık 2024 18:28

Allianz bireysel emeklilik çocuklar için yaptığım BES'i 60 günlük cayma bedeli dolmadan iptal ettiğim halde sözleşme cayma bedeli adı altında yatırdığım 2 ayrı hesaptan 1500 TL tutarında kesinti olacağını bu tutarı alamayacağımı belirtiler. Yapı Kredi uygulamasından kontrol ettiğimde cayma günü 60 olarak belirlenmiş olmasına rağmen böyle bir durumun açıklığa kavuşmasını istiyorum. Benim durumumda olup vazgeçmeyi düşünenler olabilir örnek olsun diye paylaşıyorum. Yapı Kredi mobil uygulamadan 60 günlük cayma hakkı yazan yerin ekran görüntüsü ekliyorum

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 11:38

22 Ocak 2025 19:31
BES İptalinde Yaşanan İletişim Sorunları
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Hakkı Kullanılamıyor: Allianz Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Ocak 2025 13:58
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 15:50