Aliexpress İptal İade Süreci

Ramazan
10 Şubat 2024 22:32

Uygulama üzerinden bir sipariş verdim ancak ülkeyi doğru seçmeme rağmen siz yanlış numara kodunu seçtiniz. Kendi uygulamanız hatalı olduğu için siparişimi iptal ettim. Paramın hesabıma yatırılması ne kadar sürecek? Lütfen yatırın, paraya ihtiyacım var. Uygulama üzerinden bir sipariş verdim ancak ülkeyi doğru seçmeme rağmen siz yanlış numara kodunu seçtiniz. Kendi uygulamanız hatalı olduğu için siparişimi iptal ettim. Paramın hesabıma yatırılması ne kadar sürecek? Lütfen yatırın, paraya ihtiyacım var.

10 Şubat 2024 22:14

Aliexpress adlı uygulamadan kulaklık aldım fakat adres tarafında hata olduğunu fark ettim ve siparişimi iptal etti bu hata sizden kaynaklanan bir hata iptal sürecindeki iade tutarı hesabıma ne zaman yatar lütfen paramı yatırın paraya ihtiyacım var. Aliexpress adlı uygulamadan kulaklık aldım fakat adres tarafında hata olduğunu fark ettim ve siparişimi iptal etti bu hata sizden kaynaklanan bir hata iptal sürecindeki iade tutarı hesabıma ne zaman yatar lütfen paramı yatırın paraya ihtiyacım var

11 Ocak 2024 21:37

Hüseyin
14 Temmuz 2023 09:02
Aliexpress Para İadesi Gerçekleşmedi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:35

21 Kasım 2023 00:55
Emine sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 20:37

Aliexpress Kategorileri