Ali Yüşen Kuyumculuk Güven Sarsan Bilezik Alışverişi Deneyimi

20 Mayıs 2024 14:44

Adana burgusu bilezik aldım. Bileziğin içinde yalnızca onlara özgü olduğu söylenen 'Yüşen' markası yazısı, bir sertifika güvenilirliği veriyormuş gibi sunuldu. Ancak bu, yanıltıcı bir bilgiydi. Alırken piyasadan sadece bu yazı yüzünden 800-1.000 lira daha fazla bir fiyatla satın aldım. Bugün bileziği bozdurmak istediğimde, öncesinde başka iki kuyumcuya danıştım. Onlar 69 bin lira fiyat biçerken, bu kuyumcu kendi bilezikleri için 68.500 lira teklif etti. Durumu izah etmeme rağmen, saygısızca itiraz ettiler ve bir sürü mazeret ürettiler. Orada bulunan saygısız bir çalışan, 'Tamam, biz de 69 bin 50 lira verelim' dedi. Bu durum karşısında çok sinirlendim ve 'Ben bu parayı sizin çalışanlara simit ve çay ısmarlamak için kullanırım' dedim. Küçük düşünce yapısıyla bana iş güzarlık yapan bu kişiye karşı oldukça öfkeliyim. Böyle esnafların en kısa sürede hak ettikleri sonuca ulaşmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu tür yerlerin faaliyetlerinin durdurulması elzemdir.

Tuğba
Tuğba

Aynısı bugün başıma geldi. Bileziğimin değerini öğrenmek için sıradaki bir başka kuyumcuya girdim ve beni 82.350₺ dediler. Aldığım yer olan Ali Yuşen'e gittiğimde bilezik için 81.600₺ olduğunu söylediler. Yaptıkları işin esnaflık olmadığını, alırken yardımcı oluruz dediğiniz şeyin "biz buradan aldık yardımcı olamaz mısınız? " Dedirtmek mi olduğunu dile getirdim tamam biz de 82.500 yapalım dediler. Yaptıkları çok yanlış ve müşteriyi AP tal yerine koymaktır. Kesinlikle tekrar gitmeyeceğim, herkese kötüleyeceğim para kazanmalarını hiç istemediğim bir yer olarak kalacak.

Sincan/Fatih Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üçler Kuyumculuk

28 Aralık 2023 18:23
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yüzük Ve Ekstra Ücret Sorunu

24 Aralık 2024 17:16
Bsra sonuçtan hiç memnun değil

Goldberk Alyans Satın Alma Deneyimi

15 Haziran 2024 09:25