Eren sonuçtan hiç memnun değil

Ali Rıza Aydın Sigorta Aracılık Hizmetleri Sigorta Şirketi Hasar Tespiti İçin Bekletiyor

09 Aralık 2023 17:21

Merhaba, 27 Ekim 2023 tarihinde motosikletimle bir trafik kazası geçirdim. Karşı tarafın hatasından kaynaklanan bir durumda, sinyal vermeden önüme atladı ve duramayarak motorumun sol arka jant kısmına çarptım. Bu nedenle motorumda maddi hasar oluştu. Olay yerinde gerekli fotoğrafları çektik ve tutanak tuttuk. Ardından motorumu, tüm belgelerle birlikte bir motor tamircisine götürdüm. Bir hafta sonra dosya açıldı ve yaklaşık bir ay sonra ekspertiz gelerek motorumun hasar gören parçalarının detaylı fotoğraflarını çekip ayrıldı. Bugün, 9 Aralık 2023 Cuma günü itibarıyla, hem motor tamircisi hem de ekspertiz tarafından mağdur edildiğimi hissediyorum ve sürekli bekletiliyorum. Motor tamircisine sürecin nasıl işleyeceğini sorduğumda, bilmediğini ve ekspertizle görüşmem gerektiğini söyledi. Ancak ekspertiz telefonlarımıza cevap vermiyor. Motosikletimle esnaf kuryeliği yaparak geçimimi sağlıyorum ve iki aydır doğru düzgün çalışamıyorum. Emanet motorlarla idare etmeye çalışsam da, zaman kaybının yanı sıra mental olarak da büyük zarar gördüm. Bu durumu açıklayabilecek ve yardımcı olabilecek birisi var mı? Not: Karşı tarafın sigortası A** R*** A**** Sigorta adına kayıtlıdır.

Eren
Eren
10 Aralık 2023 02:00

27 Eylül olarak düzeltiyorum kaza tarihini

13 Haziran 2023 20:50

Eksik Ve Yan Sanayi Parça Gönderimi Sonrası Dosya Açılmıyor Mağduriyetim Giderilmiyor

03 Eylül 2025 19:40
eksik-ve-yan-sanayi-parca-gonderimi-sonrasi-dosya-acilmiyor-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
eksik-ve-yan-sanayi-parca-gonderimi-sonrasi-dosya-acilmiyor-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

07 Kasım 2024 13:49
Faruk sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2025 10:44
"Geri dönüşünüz için ve ilginiz için teşekkürler"