Niyazi sonuçtan memnun değil

Algida Dondurma Satmak İstiyorum Samsun Atakum Körfez

Algida Dondurma Satmak İstiyorum Samsun Atakum Körfez
Niyazi
23 Nisan 2024 21:19

Beş yıldır işletmekte olduğum marketime Ocak ayında Algida firmasından ilk kez ürün almadım. 'Bu hatayı yaşayarak görmek istemiyorum.' dedim. Bunun üzerine 23/04/2024 tarihinde ürün yazdırdım. Ürünler kamyondan indirildiğinde, malın parasını peşin olarak istediler. Vermeyince, ürün almak isteyen müşterimin yanında malları geri toplayıp kamyona yüklediler. Ardından dönmüşler. Benzer durumları yaşayan başka işletmelerin adını da verebilirim; onlar da çalışıyorlar. Normalde bir hafta içinde bir sonraki ziyaret gerçekleşir, fakat dediğim gibi, bu sebepten ötürü bana böyle bir muamelede bulundular. Karşımda bir plasiyer yerine, bu işle ilgili bilgili bir firma yöneticisinin konu hakkında dönüş yapmasını istiyorum. Bu işletmede Algida ürünlerini satmayı sürdürmek istiyorum. Yarın sabah 9:30'da Algida müşteri hizmetlerini de arayacağım. Yapılan bu davranış çok yanlıştı. Çalışmalarıma bakıldığında, bunu hak etmediğimi göreceksiniz.

24 Nisan 2024 09:29 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
15 Kasım 2024 11:18
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Algida Ankara Polatlı Bölgesindeki Plasiyer İle İlgili Şikayet

Yılmaz
27 Nisan 2024 21:10
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Algida Tarafından Ticari Ve Manevi Yönden Mağdur Edildim!

Şule
10 Haziran 2024 09:30