Algida Bakkal Uygulamasına Giriş Yapamıyorum, Hesabım Kapandı

18 Temmuz 2024 20:21

Algida bakkal uygulama hesabımız bilgimiz dışında kapandı. Uygulama hakkında bilgi verilmedi. Çevremizde marketlerde uygulamayı kullanan olmadığı için biz de kodla dondurma verdik. Müşterimizin birine yoğun servis zamanı olduğu zaman kodla dondurmayı şu anda alamıyoruz dediğimiz için müşteri bize şikayet etti. Algida müşteri yetkilisi tarafından aranarak 'Niye dondurma vermediniz, bir problem mi var?' dendi. Biz de alımda bir limit olmadığı için okutmaya devam ettik ve dondurmaları verdik. Satış temsilcisi ile görüştüğümde herhangi bir limit olmadığını söyledi. Hesabımızda alacaklarımız olmasına rağmen hesabımız kapandı. Hesabımızdaki parayı tekrar aktif etmenizi istiyorum. Konu ile ilgili dönüş yapılmasını rica ederim.

19 Temmuz 2024 09:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

02 Ağustos 2024 02:08

Merhaba Algida yetkilisi hesabımda biriken hak ettiğim puanların karşılığını vermek zorunda siniz. Puanlarımı kullandıktan sonra kapatmanız gerekiyorsa kapatırsınız. Hesabımdaki para karşılığı dondurmaları istiyorum. Böyle kati kurallar uygulayacaksanız kampanya yapmayın. Sistemin nasıl kullanilacagini, nasıl yükleme yapacağımızı kurallarınızı anlatırsınız ondan sonra problemle karşılaşırsanız kapatırsınız. Gerekli açıklamanızı ne Algida müşteri hizmetleri ne bayiniz ne de satış temsilciniz yapamadı. Konunun bir an önce düzeltilmesini istiyorum

20 Ağustos 2024 09:59

Hiçbir yetkili den dönüş yapılmadı

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 16:50

Sefer
28 Nisan 2024 16:32
Seda sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 13:10
Durdane sonuçtan hiç memnun değil

Durdane
04 Haziran 2024 23:34