Alb Yatırım'da Güven Sorunu Ve Mağduriyet

19 Aralık 2024 03:02

Ben alb yatırım menkul değerler şirketi çalışanlarından şikayetçiyim. Yıllardır beraber çalıştığım, teknik konularda bize destek veren ve güvenimizi kazanan k. S. E. İsimli alb yatırım Çankaya şubesi teknik müdürü olarak bildiğim şahıs tarafından yanıltıldım.

Şahıs, bana 'senin parayı alb yatırım adına yapmış olduğumuz robota bağlayalım, 370 bin tl paranı (2023 ağustos ayında) yıl başında sana 700 bin tl olarak geri kazandıralım. Biz bunu uzun zaman beraber çalıştığımız müşterilere sunuyoruz.' demesi üzerine, ben de güvenerek kendilerine hesabı teslim ettim.

Ancak kendileri, hesabımı adını sonradan öğrendiğim m. O. İsimli şube müdürüne kullandırarak başka müşterilere hisseyi yüksekten alıp düşükten satmak suretiyle zarara uğrattılar. Alb yatırım merkez şubeye bildirmeme rağmen hiç kimse bana yardımcı olmadı, mağdurum.

24 Aralık 2024 12:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

İlgili şikayet ile alakalı evvelce şikayet eden olarak tarafınıza Noter Kanalı ile cevabi ihtarname gönderilmiştir. Kurumumuz tarafından konu incelenmiş ve Kurumumuza kusur atfedilebilecek bir duruma rastlanmamıştır. Yasal haklarımız saklı olarak tüm iddiaları reddediyoruz.

Robot Destekli Yatırımda Tüm Param Kayboldu, Firma Dönüş Yapmıyor

23 Eylül 09:09
robot-destekli-yatirimda-tum-param-kayboldu-firma-donus-yapmiyor-8.jpg
robot-destekli-yatirimda-tum-param-kayboldu-firma-donus-yapmiyor-5.jpg
robot-destekli-yatirimda-tum-param-kayboldu-firma-donus-yapmiyor-4.jpg
robot-destekli-yatirimda-tum-param-kayboldu-firma-donus-yapmiyor-2.jpg

02 Ocak 2024 21:27
Fikri sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Aralık 2023 16:59

Güven Kaybı: ALC Yatırım Platformunun Aldatmacası

20 Mart 14:23

Para Çekme Talebim Sonrası Robot İşlemleriyle Maddi Kayıp Yaşadım, Destek Alamıyorum

23 Eylül 14:02
para-cekme-talebim-sonrasi-robot-islemleriyle-maddi-kayip-yasadim-destek-alamiyorum-4.jpg