Alanur Gelin Hazırlama Merkezi Pos Cihazında Ödeme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

30 Ağustos 2024 15:50

Google Reviews'tan aynılarını yazdım fakat tanıdıklarına yorum attırmışlar sırf gerçekler gözükmesin diye. Sahibi bile kendi yorum atmış "harikasınız" falan filan diye.

Bizi son dakika aldılar ama yok deselerdi daha memnun kalırdık ve bunu da suratımıza vurdular. Ben sadece saç için gittim, saçımı evde yıkadım ve çok basit bir topuz model istedim, saçıma ne fön çekildi ne bir şey yapıldı. Direkt topuz yapıldı ve saç modeli gayet başarılıydı fakat 750 TL tuttu ve benim kendi şirketim kesiyorum o yüzden fiş istedim çünkü harcamalarımı muhasebecime bildiriyorum. İlk başta fiş vermek istemediler, pos cihazını resmen saklıyorlardı ödeme masasının arkasında yerde bir şeyin altında ve başka mağazalarına gidip oradan kartla ödeme yapabilirsiniz dediler. Böyle bir hakları asla yok ve yasal olarak suç, ben ısrar ettikten sonra verdiler. Ben yaptıkları makyajlara güvenmedim zaten hep filtre koyup paylaşım yapıyorlar Instagram'da. O yüzden kendi makyajımı kendim yaptım. Kuzenim ise makyajını onlara yaptırdı ve korkunç oldu. Ten rengi uyumu yoktu makyajının… göz kapağından soyuldu resmen, fondöten birbirinden ayrıldı. Yüzü çöl gibi oldu ve bunu dile getirmemize rağmen, bize sitem yaptılar halbuki sadece düzeltmelerini istiyorduk. Kimse kusursuz olamaz ama olmayan bir şeye de olmuş gibi davranılması hiç profesyonel değildi. Kuzenimin saçını da iyi yapmışlardı.

Alanur Kuaför'ün bana yazıp sonradan nedense sildiği yorum:

“Faturanız kesildi mi? / Kesildi
Saçınız istediğiniz gibi yapıldı mı? / Yapıldı. Türban istediğiniz gibi yapıldı mı? / Yapıldı. Makyaj yaptıran kuzeniniz makyaj yapılırken makyaja alerjisi olduğunu, cildinde rahatsızlık olduğunu ve makyajda ne yaparsak yapalım yüzünün akacağını söyledi mi? / Söyledi. Sizin kendinize uyguladığınız yurt dışında basit bir marka olan e. L. F. Markası ile makyajını yapmıyoruz. Yorum yapmak için eleştirmek için eleştirdiğinizi görüyoruz. Övüyor musunuz, eleştiriyor musunuz belli değil. Randevusuz bir şekilde gelip randevumuz var (asla randevu oluşturulmamış) diyerek kendinizi araya sıkıştırıyorsunuz ve çalışan arkadaşlarımız sizleri ağırlayıp isteklerinizi yapıyorlar. Her saç tipine fön çekilmeden topuz yapılacağını henüz bilmiyorsunuz. Bence sorun ödediğiniz miktar bütçenize uymadığı için eleştiriyorsunuz, keşke bütçenize uyan basit bir kuaförü tercih etseydiniz.”

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

İsis Life Club Oasis Hayal Kırıklığı

21 Ağustos 2024 15:19