Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 16:56

Aksoy Tuning'ten 03.10.2024 tarihinde FC5 model aracıma tek parça ön tampon altı lip sipariş ettim. 12.10.2024 Cumartesi öğlen saatinde iş yerime Aras Kargo ile ürün, resimlerde gösterdiğim bölgesi esnek (kırık bir şekilde) kız kardeşime teslim edildi. Kız kardeşim konuyla ilgili bana mesaj çekti: 'Abi, kargon geldi ama sanki kırık geldi' diye. Yazışmalarımı eke ekledim. Öğleden sonra iş yerime geldiğimde gerçekten paketin esnediğinin ve ürünün içeriden kırık olduğunun farkına vardım. Aksoy Tuning'e durumu ibraz ettim, onlar da kargoda tutanak tutturun dediler fakat kargocu Cumartesi öğle 13:00'te paydos etti. 14.10.2024 Pazartesi günü ürünü Aras Kargo'ya götürdüm, kargocu o günün sistemine giremediğini söyledi. Durumu Aksoy Tuning'e yazdım. Sanki durum onlar için çok mutlu edecekmiş gibi hemen ağız değiştirdiler ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Allah'ı peygamberi olan baksın, şöyle bir paketleme var mı? (Eklerde foto ve videolar mevcut). Ben ürünü de istemiyorum, parayı da istemiyorum artık ama hepiniz bilin ki Aksoy Tuning pişmanlıktır.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 18:30
Aksoy Tuning Hasarlı Ürün İade Ve Değişim Gerçekleştirmedi
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Tuning Oto Aksesuar Hasarlı Ürün Ve Çözüm Bulamayan Satıcı

18 Mart 2025 10:59

30 Eylül 2025 12:49

09 Mart 2024 14:02
Yalçın Hifi Oto Müzik Sistemleri İnternet Üzerinden Satın Alınan Ürünün Kargo Sorunları Ve Satıcı İletişim Problemleri
Banderas sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 19:34