Aksigorta Araç Cam Değişimi

04 Mart 2024 15:56

2023 yılında arabama kasko yaptırdım. Aksigorta'dan telefonla bana sigorta yapıldığı bildirildi. Sigortayı yaptıran kişi, yılda bir kez olmak üzere cam değişim hakkım olduğunu belirtti. Daha sonra yetkili bayi ile görüştük ve camımızı değiştirmek istediğimizi söyledik. Yetkili bayi, bize gelmemizi istedi. Biz de aracımızı muayeneye soktuk. Araç muayenesinde cam çatlağının hafif kusurlu olarak görüldüğünü ve muayeneden geçtiğimizi öğrendik. Aras Mahallesi'nden sonra aracımıza tekrar kasko yaptırmak için müracaat ettiğimizde, hakkımızın olduğu söylendi. Kayıtlarımız incelendi, dosyamız hazırlandı ve sigortaya gönderildi. Ancak, sigorta şirketi bize cam değişim hakkımızın olmadığını, böyle bir durumun bulunmadığını söyledi. Nedeni ise aracın cam çatlağının önceden olduğu ve bunun kabul edilmediği idi. Daha sonraki gönderilen sözleşmede, araç cam kırığının önceden olduğu tarihten itibaren bildirilmesi gerektiği yazılmıştı, fakat biz bu detayları okumamıştık. Cam değişimimizi araç muayenesinden sonra yaptırmak istediğimizde, cam çatlağının muayenede belirtildiği için değişim yapılmadı. Araç sigortası yapılırken telefonda bu konuyla ilgili hiçbir bilgi verilmedi. Bu yüzden mağdur olduk ve cam değişimi yapılmadı. Dosyamız iptal edildi. Şu anda aracımızın camında kırık olarak hasar kaydı bulunmakta ve cam değiştirilmedi. Teşekkürler.

04 Mart 2024 16:04 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

04 Mart 2024 17:29

Telefonla kasko sigortası yaptırılırken nelere hak sahibi olduklarını anlatıyorlar tabii bunun içine bin yıllık cam değişiminde dahil diyorlar fakat cam değişiminizi hangi şartlar altında yaptıramayacağız yaptırmayacağınız yaptıramayacağınızı belirtmiyorlar kaskoyu mobilden onayladıktan sonra size dokümanları gönderiyorlar sözde orada yazan araç muayeneye girdiği zaman eğer cam kırık ve çatlak olarak görünüyorsa sigorta bunu karşılamıyor peki ben nereden bileceğim ki bunun böyle olduğunu benim gibi okumamış benim gibi bilgi vermediğiniz bir sürü insan var nasıl yapacağız şimdi şu anda aracımız kasko değişimi red yediği için araç camdan dolayı hasarlı gözümle sıfır araba teşekkür ederiz

04 Mart 2024 17:31

Sigorta bana aradınızın diyor camı kırılmadan önceki fotoğraflarınız var mı atar mısınız diyor ben de galeride aldığım fotoğraflar vardı elimde mevcuttu başımıza böyle bir iş geleceğini nereden bilelim onlara attım çok ileri tarihli olduğu için sigortacı efendiler kaybet kabul etmediler neymiş efendim yakın tarihli olmalıymış yahu bunu kaç tane adam bilir aradığın zaman camı kırılır neden biri de kaç tane araba olan adam galeriden firmadan arabasının fotoğrafını çeker kaç kişinin aklına gelir kaç kişi aracının camının kırıldığı zaman kırıldıktan sonra araç muayenesine girmeyeceğini bilebilir kaç kişi önce telefonda onaylattırıyorlar az bilgi verirler kıt bilgi verirler ondan sonra tekrar gelinde ne yapıyorlar böyle başınıza benim gibi bir iş gelince ortada bırakıyorlar

05 Mart 2024 12:10

Sn. HAKAN G, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 05.03.2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

05 Mart 2024 12:58

Sözlü olan sigorta yaptığınız zaman da gerekli bütün açıklamaları yapın telefon üzerinde yaptığınız anlaşmadan sonra insanlara farklı anlaşma geliyor konuştuğunuzdan farklı

Aksigorta Kasko Acentem Dosyamla İlgilenmiyor

21 Aralık 2023 03:11
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Türker
14 Haziran 2023 13:35
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 18:22
Muhit sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 17:08
"Beni arayıp bilgilendiren yol gösteren Hilal Hanım ve Zerrin Hanım'a çok teşekkür ederim"
Fıratcan sonuçtan çok memnun

Fıratcan
11 Temmuz 2023 16:36
"Sorunum çözüldü, teşekkür ederim"
Aksigorta Kategorileri