Aks Teknik Kombi Klima Servisi Yanlış Yönlendirme

01 Aralık 2023 16:03

1 hafta önce kombimizde sorun olduğu için aks teknik Torbalı klima servisinden a*** bey bakmaya gelmişti ve bakıp ayarlarını yaptıktan sonra gaz valfinde sorun olduğunu 1 günde, 3 günde veya 3 yılda bizi idare edebileceğini belli olmadığını şimdilik düzelttiğini belirtti, çalışır şekilde bıraktı.
Ancak ertesi gün çalışmadığını belirtmek için gittiğimizde gaz valfi siparişi verilmesi gerektiğini hafta sonu gireceği için hemen yapılamayacağını belirtti. 29.11.2023 çarşamba günü aradığımızda; zor durumda olduğumuzu eğer dahada gelmezlerse başka servisle konuşacağımızı söyledik. Onlarda o gün kesin geleceğini belirtti.

Ancak gelmediler ve herhangi bir dönüş bırakmadılar. 30.11.2023 perşembe günü sabahı aradığımızda neden gelmediğini sorduğumuzda 1 saat içinde geleceğini belirtti ve yine gelmedi.
1 haftadır çok zor durumda kaldık. Sayfalarından yorum yaptığımda da savunmaya geçip yanlış bilgi verdiler. 01.12.2023 tarihinde başka bir servis gelip kombimize baktığında sorunun gaz valfi olmadığını temassızlık olduğunu iletti ve halletti. Dolayısıyla teknik servisin ilgisizliğinden, teknik bilgisinden memnun kalmadık.

02 Aralık 2023 00:13 (Şikayetten 8 saat sonra)

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen Klima ve Kombi Servisi Müşteri Memnuniyetsizliği, Randevu Saatine Gelmemesi

21 Kasım 2023 10:59

Kombi Bakımında Şaşırtan Fiyat Ve Sonrası

10 Şubat 2025 10:09
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Suadiye Klima Kombi Servisi Sözünde Durmayan Kombici

26 Ocak 2024 10:45